Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
熄左120hz試試?
冇開都係咁
咩兩個鐘有無試過???
一開始係倒水
pixel 都算係咁啦 RHINO/DBRAND都有
360同騰迅開工?

我已經係長開120hz mode... 通常係朝早可以用到收工先叉。。。所以話倒水我又唔係幾覺。。。
唔知買s10個時都係咁
三日左右就冇事
應該關舊電事
唔使理果條白卡佬。。。佢乜9都屌架。。小心佢又話你藍絲乜乜乜
多謝巴打
有冇多角度相可以影嚟睇睇

真係好撚煩
可能要等番3日等佢拎到數據 去自動熄app
有冇開過mon用過電話
幾時有屌?你搵我屌其他火嘅po出嚟,係屌你呢度幾個藍絲啫,你都係我要屌嘅藍絲

聽講電又大咗,開moon4個鐘用39%好食兩吓喎!

你話藍就藍?好撚大支野wo... 真正藍果個咪你lo.. 冇d論點冇d根據就收皮啦。。依家呢度個個當你白卡佬就收嗲啦。。屌你老母!!依家係屌你老母呀,吹呀!話我係藍絲都照屌你老母呀!
佢既人生目標就係係連登作FAKE NEWS,屌人同埋做五毛 大家比佢自high下啦一陣人地冇哂目標咁點算呢

btw傻既先會哂時間係連登日日屌人,拎啲時間做其他野仲好啦 同埋我想問條白卡係咪已經屌左1-2年啦? 咁佢真係浪費人生
你話無360就無360,無騰迅就無騰迅?你話無益大陸廠貼牌出中階就無?

你班藍絲交代晒以上先啦
block鳩條支那五毛啦 唔好浪費時間係依啲廢人到

咁你60hz應該可以用到全日
點會無

不過等個APP 行一日,先有着MON同無着MON數據。

暫時今日叫第一日正式用,之前搞過資料都搞咗幾日,唔算太差囉。
睇你個底同今次先出嚟,係連登都知你天生係狗啦!藍絲養隻狗
喂 狂 狂 狂 主人叫你出場就出場
笑撚死

你以為咁做人哋聽你講? 你睇你個底先啦!柒頭狗. 狂 狂 狂 藍絲主人叫你咬人…幾聽話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞