Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
其實收paywave/paypass嘅鋪頭都可以用手機比㗎啦,不過我覺得Samsung pay安全啲,要unlock兩次先比錢
實體鋪頭就係

但支援google pay 的唔係得實體鋪頭
佢班打手***唔水你地去大鋪買
佢地點收commission
擺明大部分細舖一樣有保,上***可以check
我屋企人部s8+ 都仲健在
成日打機, 又跌得多(跌到崩晒)

見我換s20+仲問我做咩又換機......
ok 咁我都入晒落兩邊先
巴打,有冇apps to sd 介紹,我想移apss 佢話我唔夠位 但我買左256GB
samsung pay sure
冇分別
只不過因為有啲細機唔係由代理商攞貨所以冇原廠保養
所以去細鋪買機又想要保養就要醒水咁解
長禁側螢幕嗰個突出嚟嘅位扯返去右邊
有條傻閪話 S20 細鋪跌咗好多呀嘛 點知中港聯保嘅細鋪都係做返 $6998
想入隻pitaka但唔知保護鏡頭個高度夠唔夠
有兩個關於Smart Octopus嘅問題:
1. 中學嗰時整嘅個人八達通係咪都可以轉成Smart Octopus?
2. 用電話拍卡使唔使好近先感應到?
1 可以
2 同平時八達通咁
換零件時係咪左搭右搭
本來無一物,何處惹塵埃
你地覺唔覺個屏下指紋好難用成日都5次開唔到然後焗住畫圖案
班打手即刻跳出來,乜嘢中港聯保喎真係熟書
淨係買Samsung唔得㗎
一定要買經過佢哋嗰兩間行代理嘅機
佢哋先有佣抽
講真話會打爛佢地飯碗
出嚟話你窮就話你酸
點知現實就係唔敢照鏡
你班柒頭,好心睇吓自己做乜咁下賤要做打手
咪喺根本就係一出就跌穿建議零售價
盒上面仲有兩間行嘅貼紙
至於嗰班打手點解要你買貴機,叫你去買建議零售價嗰啲就自己諗下
喺度講真話會令到個班人個狗飯碗小咗狗糧
所以不斷狗吠
後行貨 台機台單,上CS前要換單
好易認wo

仲只係記左一次
部20+放係到都會走電
你地有冇咁
買左幾耐先
20號已經到手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞