Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
OK, 我無視佢先, 謝謝~
衛訊個trade in價又唔錯,部s10+ trade到$3750

有隻新款uag殼幾靚仔,用埋衛訊會員8折入埋手

暫時用左半日部s20u 512, 個120hz mon真係好好j, 新cpu同16gb ram優勢好明顯, 開app上網打機快過順過部s10+(特別係第二次開app超爽)

buds+靚聲過上代好多

唉…易爆唔再講,仲會起白邊要起又爛搞。最慘係要去佢度貼,自己貼又難搞…攞嚟煩
你啊? 上次講到你駁唔到我,講中晒你添 sorry
S20u 120hz+16gb ram真係好爽。。

仲諗緊開唔開個buds+來用。。。諗緊用buds+定係賣左佢換sony wi 1000xm2好。。1516緊。。
往往唔夠我講嘅你,成日估錯晒
30x我覺得s20 ultra還可以
至於夜景方面就試唔到
我都搵緊d開箱文睇
用一排咪又唔夠用 RAM
我係直接寄去大陸親戚屋企,佢落香港嘅時候帶返俾我
如果直寄香港應該用順豐好啲?
30X其實仲OK... 100X就真係 gimmick嘢
用集運或者直寄來啦。。。唔洗煩
用緊S10+有無好既通話錄音APP推薦
用左PLAY STORE頭三隻都錄唔到音
5.7USD 賣157港元
你老母 好過去搶
不如放上腳架影張30x先決定。30x字開始化。
唔知真定假。。但好似報導呢單野。。計返宣傳,運輸。。原廠不嬲賣得貴。。
直寄要香港段要自己俾錢 屌仲話一個中國
即係一定要送到屋企 唔可以係順豐店
157又過份左
s20 都係等多個月價錢插一插水

單獨買bud+係咪on居呢 vs 同sony wfh800

心思思等akg n400
寄落香港一般都要自己俾運費。。你寄順豐站自取都可以(唔想俾個人地址佢既話)
可以直接你寄順豐站自取咩? 唔順俾錢?
定係自取時先俾錢
本來以為上samsung 100蚊貼係原廠貼
上到去問原來只係普通膠貼
原廠貼都冇得賣
唔係我200蚊都比,真心正
垃圾黎,貼過一晚就撕走左
晒撚左我1舊水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞