Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
都話呢度係藍絲聚腳po嚟啦
真 相機個part講得好好
震動個part我估其他youtuber 都唔會提到
佢個評測deep到呢
我明 只係對三星旗艦有期望 覺得佢搞得掂者
叫下春都唔俾咩
雖然120實用多咗電
但s20+ 120hz下續航都類s10+級別
放係今時今日都絕對唔差
大把機60hz都比佢差更多
好似note 9 Xperia 1 s10e etc

如果你覺得太倒水唔太正常就搵下原因
睇下係部機問題 定app/人問題
定因為回覆左白卡既問題
我部ipadpro 120hz都好食電
好不安 btw用得120hz就預左食電啦
如果成日用,我11吋一日兩叉
下下8K影相拍片勁食位,有無SD卡介紹?
唔通睇你班藍絲用120Hz嚟打飛機好吖,你都幾鳩流流吓 規格控多你呢類。仲要藍絲添
你部IPad pro Show出嚟睇,鳩吹當係,你當人哋同你一樣咁傻鳩
有冇用緊3.5mm耳機嘅巴打推薦買邊隻type C to 3.5mm轉接頭比較好
三星原廠出個條掂唔掂
想問下如果上去換電池洗唔洗backup?
咪又係咁打開d app
2千幾價位一定買ipad
唔好哂錢買電子垃圾
lag到你喊
以前有HTC OK
用緊samsung 個條都唔錯
Ching有冇可以同時差電同聽歌嘅轉接頭推薦?
有無s8 用家用lihkg app好lag
一入多圖Post就郁唔到
部a70爆左mon岩岩去左換
換左之後覺得個mon啲sensitivity低左好多,打字禁快啲都sense錯
個home key直頭禁10次先sense到幾次
已經開左個enhance sensitivity
可以點搞
你擺機個陣無check清楚先走㗎?
你係聽電話定係播歌?
有聲㩒唔到定係無聲
有check呀
果陣禁左幾野個home同其他野都正正常常
係冇特别好快咁打字去試
官方換?
官方整完會有30日保養,出左咩事可以番去再整
用返Samsung算,同埋你要剪條片就唔好8K,會死
想買個s20+機殼
Devilcase, rhinoshield, ottercase
大家會點揀/其他推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞