Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
係咁,送嘅殼唔使咁大期望
咁其實所謂中港聯保同原廠保養有咩分別?
我想直接喺細鋪買都去旺角嗰度保養得唔得?要點check保養?
下便個list嘅舖同埋有特約經銷商貼紙嘅都有保養
呢個網可以入IMEI check(只限細舖)
https://www.shkad.com.hk/?fbclid=IwAR1TVn8AQSPLfqt0lLdNqbuZlrziVi0eceNlUfDAGd193PP4Ief8AQM7yxo
好奇怪 佢哋個電池續航測試點解可以咁長氣
#618 620 621
咁除咗呢個問題之外我覺得個原裝殼算唔錯嘅
點解佢部機影相好似影得好靚咁,我影出黎好暗淡
用就用pcmark但冇講咩亮度,環境,wifi定4g
你可以去留言問下佢
null
佢影S20+ 同S20ultra我覺得唔係好分到有咩分別
咁大件事?仲諗住update添…
更新前最好備份,唔好信晒部機,馬後炮都要講
我之前用 Sony 都試過更新 WhatsApp,之後成個 folder 冇咗,結果冇咗大半年嘅圖
冇左app drawer d folder...重新排過已經好唔就手
呢啲咋?我以為冇咗啲檔案咋,我冇咗大半年嘅檔案,喊出嚟
咋鬼咩, d icon重1新排哂搵野都搵唔到
我都等緊有人畀意見 check咗一輪好似都冇乜嘢負面嘢 佢自稱自己係用原廠mon 但係問佢換完mon之後有冇連埋原廠張貼又話冇 但係上次去官方嗰度換係有原裝貼 驚驚哋 等ching換後報告
出面換係唔會有原廠mon換比你,除非係舊機拆落黎個種
相簿睇唔睇到全部folder同舊相?之前S9+ update都有類似bugs
佢梗係唔會認係非原廠啦
出得街整都唔好預有原廠野
應該講我地提供同原廠一樣質素嘅零件
其實最緊要係因為淨係爆咗面玻璃 原厰要連液晶換 成二千
想換底面玻璃加電 千六蚊 攪掂可以用多年
但係非原廠 驚佢有其他問題手尾仲長 我都係等多一排s10 plus個官方個價跌少少先返原厰啦
唔好意思想問下120Hz望落有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞