Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
20U 9個鐘無咗 6%

今朝仲睇咗3個字新聞。
噚晚試用夜影 mode + 10X 手持,自動曝光時間 10秒。

400 米直線距離

手持有咁嘅效果算咁啦,不過你開返張相嚟睇,曝光時間應該係冇 10 秒
調亂咗第二張。

尿袋有 PD 3.0 PPS 嘅話就應該可以做到
不過留意有啲 Support PPS 都只係得 18W
如果想去到 45W 最快嘅話
就要 PPS 10V 有 3A 以上
依家去到45W 嘅尿袋,講梗係20000mAH 預咗叉 Notebook 嗰啲。

10000mAH 好似都無咁高 W 數。

不過我用無線充多。
今日又唔知有無機
好掂
估唔到可以同時錄2隻手指
想問係唔係銀行APP 已經放棄更進 S10手指認證問題?

支那銀行完全用唔到生物解鎖 S20可以用到銀行APP 嗎?
仲有人未拎到機
lm
verbatim 個隻都係pd2.0, 得18w

一般都係得18w, 因為針對apple

要25w, 可以考慮samsung
台機真係痴撚線 排到邊又唔講 淨係日日都話未到我
係咪爭唔到咁多貨返嚟
琴日係3HK 終於拎到機部20u 256啦,佢都話得一部
係真係缺得咁緊要,定係引其他人買
放Galaxy buds+ $800 x2
https://t.me/sany1231
我係cmhk 同3hk 每間訂左一部,cmhk 20號一早已經有得拎,keep 住有人攞,係3hk 等到琴日
屌米10pro都解決左喇
仲講cc9pro
幫襯中資特別快攞到機
係呢個po好多訂S20三子嘅都幫襯中資
你話有幾多係藍絲?
呢度憑啲人對答都流露晒好多都藍絲心態
連登用Samsung機特別多藍絲
想問下大家whatsapp 聽voice message 的時候,有冇粒點會起聯絡人個名附近閃閃下咁
距離感應器,好多人問過
我仲以為係whatsapp 有事,thx 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞