Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
點呀?抵唔住頸果個係你wo.. 唔撚識乜係菲林貼呀?做乜唔上網搵下呀?
你講乳貼咪證明你幾撚無知lo.. 仲要得閒就屈人藍絲。。

白卡佬本色出晒來啦。。乳貼淫

仲有呀。。乳貼呢個詞係你提出既。。證明你幾撚淫。。岩晒乳貼淫呢個名。。
你理得我,你block咗我係你揀。
block又點會理得我?要唔要追番上面,你係咪第一個抵唔住頸block咗我又同我嘈嘅第一位藍絲?
乳貼你已經抵唔住頸先喎 不是藍絲好人

今日用電量。。
就快到77,準備定360同騰迅資料庫啲罪証先
你理得我有冇block.. 我依家得閒鐘意就出來屌下你呀。。吹咩。。乳貼淫。。我依家
當你係街邊隻癲狗咋。。得閒拎棍聊下你隻癲狗。。估唔到你隻癲狗又係果2句藍絲藍絲。。好撚悶呀
以為block功能咁樣用的真是藍絲的思維…

藍絲們 愛面子又唔敢正面面對我,就會以為block好好用

到你以為得閒 可以撚到我,咪又一樣 被生撚轉頭嘅局面,塞番個頭入去繼續做鴕鳥啦 block。

你張藍絲卡呢? 又話有嘅 唔Show出嚟點叫撚到我啊?
係個個唔想理你呢隻癲狗姐。。係人都唔會理街邊d街邊d垃圾同乳貼淫呢d癲狗架啦。。係我咁有愛心得閒拎棍聊下你呢隻汪汪癲狗咋。。

菲林膜/貼 都唔知就塞返入你老母西度啦。。呀。。唔係。。應該係塞返入你老母塊乳貼度先岩。。

下次唔知你隻癲狗乳貼淫又屈邊個藍絲呢?
好似你班藍絲帶頭,以為自己大佬,你講乜人哋要跟嘅行為,勸人block我啫,但其實你哋咁樣做先係犯版規(我已經去問過),並非你所指嘅個個。有藍絲心態生聽個班人講啫,無獨立思想嘛(信政府咪呢類囉)
菲林貼係得你講啫,唔好以為人人都知個講你,你講野一定啱晒? 俾張乳貼你貼好唔好。菲林貼
standby唔出奇, 我部工作機s10可以成個長假期4-7日)唔洗差電
藍絲藍絲。。乳貼乳貼。。睇來你人生係得呢2樣野。。。。有冇得新鮮野呀?

人地唔識會問。會講, 會討論。。唔似得你隻乳貼淫開口就講乳貼咁無知。。

你咁叻叻豬問左話犯版規咪叫人來拉人封艇lo.. 定係你隻癲狗乳貼淫講大話鳩up呀?

我好驚wo.. 幾時來封我地呀?。。唔好令我地失望wo
唔係架!你藍絲不辭停覆我,我咪要提住藍絲想要嘅乳貼囉 話緊你啊
算吧, 對住佢一block 解千愁, 唔洗咁煩
我since 2-22
我返去試下先
鴕鳥都唔知,你以為我想將你啲醜態講俾其他連登仔知?你太天真,我連無連登ac嘅人都想佢哋知連登呢度有藍絲po。你block我啦!啱啊!等你睇唔到我宣齻傳連登藍絲聚腳po

再者,咪被我你口中嘅白卡佬睇死你無獨立思考,信政府唔洗戴口罩嘅人
仲有,咁樣提一提,又免費宣傳我。被我睇死晒藍絲人的心態。你仲以為你好醒架?呵呵呵
原來我舊年7月已經block咗佢
點解會咁早
有先見之名
我有先見之明
四字語詞都唔識 ,你係信政府大媽?
又多件信政府藍絲? 被白卡佬睇死都有嘅,仲要自認
無獨立思想嘅搞,搞亂呢度正常討論。唔好賴我,上面有眼睇佢地互相免費宣傳我同時嚟打亂正常討論
s20+最多只加4個指紋?
之前去電量度睇google呢個app無啦啦一日食我25%電
我四點十七分滿100

中途用tg 連登

宜家79
120Hz 1080p 開埋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞