Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
咁又係 冇得賣好過分
會花 但疏油層可以維持好耐
我自己通常揀順豐站自取到付。。去到拎件先俾錢。。費時俾賣家食運費
係易花一樣野,其他真係perfect
我都諗緊開唔開個buds+來用。。。諗緊用buds+定係賣左佢換sony wi 1000xm2好。。1516緊。。

有冇巴打知wi 1000xm2 睇戲同打機會唔會有延遲?
果種順滑感應該係疏油層
但唔俾集運貴咩
但唔係俾集運貴咩
點解唔上 SONY 試?

自己用電話 Pair 佢,有nfc 好快就駁到。

我試過聽聲唔錯,我用豆豆試好多耳膠都唔係好隔音,用佢就好明顯減到,佢用 QN1 (同大嗰陣耳筒一樣) CHIPS,明顯將豆豆比下去。

搞到我都想放豆豆換佢。
集運會平好多。。但你冇野集運就直接寄啦。。免得麻煩
玩集運好少單買一件,尤其咁輕嘅嘢,買好多件儲埋咪抵囉。

頭1KG 當20蚊,你得 200克又係20,990克又係20。

咁你幾間買嘅貨寄過去,咪一條數寄落嚟會平啲。
原來係咁
時間好似都耐D
一次過幾間買唔同配件,搵集運落香港囉。

無線充
尿袋呀

一次過買,夾埋一齊返香港。

BTW 我其實未用過。

我未得閒上sony 試。。。

我都知佢用左wh 1000xm3 果粒chips ,降噪有返咁上下。。但唔知佢延遲點。。所以搞到1516。。

對豆豆就算啦。。又大粒又重。。延遲+成日斷線。。換左佢啦。。
咁一定,集運仲要收你ORDER 先再寄香港。

點同直接寄香港呢。

同埋有時集運好煩,少少敏感又唔收貨。

一係唔肯簽收件貨,咁唔簽,送貨條友又唔可以擺低。

咁就麻撚煩啦。
見sony豆豆電池盒大 相反bud+細好多
咁多支那野 我怕屋企大爆炸
一個尿袋已經算係試膽大賽
其他電子產品都係香港買算 起碼爆炸有得告佢
依家暫時都用梗大嗰隻

再遲啲再熱就頂唔順。

識買梗係買電動滑板車去攬炒啦。
大果隻wh 1000xm3 睇戲打機會唔會有延遲?
我主要聽歌,平時好少睇片,坐飛機睇片我都會駁番用有線。

你問我覺唔覺,真係答唔到你。
其實降噪唔係最嘥電
DSEE HX先係
開左同無開可以差一半時間
都可以 不過3星自帶張野咁正 唔換啦
線同套就真係諗諗 不過算 睇下之後有冇需要先
特別係尿袋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞