Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
呢家梗係換s20+

見有人問s20U有咩貼。。早排買左閃魔玻璃貼同另一款菲林膜/貼

菲林膜/貼用落似原裝貼(唔係普通果d膠貼),指紋解鎖都似原裝貼,但表面有d痴指紋。。唔似玻璃貼咁防指紋

閃魔果隻玻璃貼就算9數啦。。中左伏。。

玻璃貼指紋snseor位會有塊圓形雙面貼紙。。貼左上機會好明顯有個圓形位。。。好核凸

但用開閃魔玻璃貼表面真係好爽好滑+冇乜指紋。。

最尾都係痴返菲林貼。。但菲林貼有個缺點就係唔可以用指甲刮個mon貼。。一刮就會有凹痕(唔係花痕)
有冇師兄有用BIXBY???
係咪唔支援廣東話???
Bixby 僅可識別英文(英國)、英文(美國)、法文(法國)、德文(德國)、義大利文(義大利)、韓國(韓文)、普通話(中國)、西班牙文(西班牙)與葡萄牙文(巴西)的部分口音與方言。將會陸續支援其他語言,敬請期待。
UV貼
Google assistant 已經有廣東話,Samsung 真係當香港人死架喎
都話香港唔係地球一部分囉
其實我都唔知有咩用

佢啲資訊又唔實用,GOOGLE 啱口味好多。
部s20+用左兩日,今朝一訓醒,部機顯示爆容量,寫住話用左119GB, 清又清唔到,重開機又唔得,完全唔明點解,有冇巴打有咁情況?
iPhone 11 Pro Max尋日囉左S20 Ultra
開心使用中
入進階睇下系列食左幾多
搵唔到來自邊度
想問多少少
990同865有咩分別

8仔係咩意思?
拎去返官方la
手機最驚出依d問題
唔通你已被監控
snapdragon 865係效能同温度控制方面都好過exynos990,所以同一個價錢下梗係要snapdragon
8仔係Samsung pay入面嘅smart octopus,水貨機用唔到
早幾日有個巴打都係食咗幾十GB
不過佢睇到係系統度食咗
同埋佢好似係Ultra 512
成舊垃圾,佢做到嘅Google都得
我覺得係入嗰陣貼合自己使用方法先係最好,唔會個個人都拗正隻手指去個指紋感應架ma

我而家斜斜地都解到鎖
系唔系你photo 垃圾桶未清
系你老母
岩岩清返20G
呢幾日只係影左兩三張相,尋晚臨訓前見只係用左共38GB,訓醒部機就慶慶地就話用左119GB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞