Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
三星一直以來嘅強項就係誤導消費者
然後嗰班腦細胞枯萎嘅香港三星打手真係超好笑
乜嘢都係用家問題,可以讚唔可以彈,十足十藍絲人格

寫到明
Quad HD+ Dynamic AMOLED 2X 屏幕 (3200 x 1440, 511ppi)
原來只可以二選一,要120hz 就唔可以Quad HD+
然後嗰班低賤打手又9up講遲啲軟件升級會
旗艦手機仲話第一步5G要打頭炮,做到點會佢哋幻想遲啲升級先有啊
希望係啦
我乜都開曬喎 差1% 清就算啦
個幾%朝早起身叉埋佢囉
原來係咁
s20+唔駛45w 25就夠
原來係咁 去搵下先
但係要等 佢仲未出
原來係咁 我搵緊尿袋 睇咗條片先share上黎
新版解決左同s20比有冇分別?
多1000係唔同啲
部s8淨係收唔到 whatsapp通知 要撳入去whatsapp度 先收到訊息 有冇得救?
打手係咁
又影得幾靚喎
巴打邊間買,幾錢?
香港三星打手繼續9噏
細細聲話俾你聽
雙實體SIM卡係大中華地區特有
亦都證明左***合作嘅打手集團真係質素差劣
你哋成功爭取幫業績負增長
屌你老味係咁叫人撕mon貼做乜鳩
根本就唔關mon貼事,本身個sensor就係廢
屌你老母,你正正經經駁我好唔好呀?

入嚟嘥鳩我時間,睇一個咁無水準嘅 post。

做打手,唔該 pro 撚啲啦,一陣蘋果扣鳩你錢呀。

駁撚到我講嘅嘢未呀?

大中華市場特有又點呀?

咁點解上年 XS 唔撚出雙實體,今年就轉撚埋 11 pro (XS 級) 做雙實體呀?

你答我先啦。

係你哋先忍到乜撚都要用錢買先用得。

今年咁撚好人,送個夜景影相俾你,原來只係俾新機咋,舊機用家,繼續俾錢買APP 啦。

我買套 Procamera + 幾個plug in ,影出嚟都係垃圾級嘅相。

Pro ?邊撚度 pro 呀?睇過?

死撚開啦任何淫 成撚日藍絲藍絲 你露撚左底啦 btw你全家支那人就咪屈鳩人藍絲啦,藍你老母咩,唔怪得你條友一直唔入去IOS post嘈啦 原來 同埋死五毛真係好多ac

megastore 正價
藍絲打手警犬,無我辨法。po嚟po去都係得嗰樣野po。

傻鳩又提起我,幫我係度免費宣傳,正一傻閪無藥醫。
又唔望望自己個底又幾臭
忽然咁多劣質打手,睇嚟Samsung機太好賣
咪理佢哋啦,懷疑同白卡佬係成條打手team嚟
仲有你唔係做啲人格分裂偷偷解封我睇我po講乜,咪正中我帶住你玩囉!做連登仔做到你咁柒蠢,我第一次見
一覆就有負評 你條柒頭公屋五毛窮毒撚究竟係咪24小時mon住個Post架 你慢慢負評啦 我真係冇你條柒頭咁得閒mon住個post
放大未?唔見得人喎
開咗工了

實在太令我失望啦,打段完全無 point 嘅嘢出嚟,

駁唔到就屈人係打手。

佢完全唔駁我,蘋果當果粉係白老鼠單嘢,到底佢想點呀?

我仲 Search 咗好多新聞,隨時貼得上嚟架。

垃圾級 Procamera 嘅 HDR 相,我都仲未貼呀,個 App 我買百蚊架。

ProCamera. 48蚊 (App store 評語好撚高架喎)
再加3個 plug in 加埋又 59蚊。

用 Android 都未買過一個 APP 呀。

話人打手,但自己行為做番打手做開嘅嘢…
笑撚死我咩,你班藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞