Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
XL無問題 細就真係好鬼渣粒電
select ClubS會員
s10e升左and10之後用唔到navstar
可能係我太耐冇返嚟三星陣營 一直憧憬緊以前1日幾先叉一次電既日子
128gb唔夠大, 雙卡/sd卡又要2揀一
芒比例無16:9咁正,打橫上網唔係咁爽
10x zoom 己經爛
拍8k要用tele 鏡頭
隻色唔係唔好,但外國 紅,深藍,白 靚好多
幾好揸手,但都想要好似ultra 咁大芒少少
無esim /真3卡,明明係旗艦
背真係好膠, 配色仲差過a系
做成個月,但一定要佢自己嗰3間專門店買先有得送。

德福嗰間係 Wilson 做零售,一樣有 Citibank 即時折扣,另外佢當係電訊商,個積分額外 X4 倍,1部 Ultra 有成5萬分。

距離活動結束尚餘
30天 14小時 24分 42秒

免費獲贈Galaxy Buds+及激賺6倍S Dollars
為答謝您一直對ClubS的支持,特選ClubS客戶現凡於2020年3月30日至4月29日期間,於三星專門店購買Galaxy S20系列(包括Galaxy S20、S20+ 及 S20 Ultra) 即享「S20系列雙重賞」:除可賺取6倍 S Dollars 積分優惠,更額外獲贈Galaxy Buds+無線藍牙耳機1對* (建議零售價 $1,298),雙重禮遇不容錯過!
台灣啦,又包郵香港
香港又貴又少款
而且個人好中意個炭纖紋
不過今代暫時轉會第隻先
我都收到email
咁s20依家算係買得過
唔包喎 300NTD 運費
係bor
依家無左中華郵政免運費
咁就未必so
屌戇鳩我係.tw 買比埋300台幣運費仲平撚過係香港個網買 d濕鳩代理
買多幾個攤分運費。

未去官網睇,係咪又可以自己配框同鈕顏色架?
暫時得solid suit同crash guard
CrashGuard NX 原來得 iPhone 先有

反而想買韓國嗰隻,有隻腳可以托機

自己加指環上去,阻住無線叉電。
ringke ?
samsung 來來去去都得個幾款
依家背面可以多啲花紋揀算好
Spigen
托機有咩用?唔怕刮花背面?
托住喺檯面睇片啫。

不過加指環真係可以隔一隔

Ultra 個鏡面面太大了,應該好易花。
又要轉返去罪大
你地用息隻mon貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞