Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
就滿月
你呢隻廢狗就收嗲啦,冇人叫你你咪自己走出來亂吠。。仲衰撚過街邊d流浪狗。。你就係街邊亂咬人果d癲狗呀。
你睇,你藍絲藍絲
搞事嘅唔係你哋在先?
那個不是好人(藍絲)
藍絲隻狗(警犬死全家P牌五毛引戰狗)
Xposed(藍絲 )

好似帶起搞亂呢度
#

做多啲,攬炒呢個po吖喂!我就期公係度芒實你班藍絲嘅
藍絲 攬炒吖喂!你Block咗,你就乖乖地。我屌你個藍絲你都要忍,唔忍你幾個又帶頭嘈天光,無得講samsung。你哋權利已用,唔好再搞亂呢度啦!冚家鏟你班藍絲
你都幾撚似d藍絲狗/紅衛兵亂扣罪名落人身度。。仲好意思話人藍絲。。真正藍絲咪你條柒頭lo...

見你條垃圾講d野都9唔搭8係度搞搞震。十足十港豬藍絲狗唯恐天下不亂。。。
我講藍絲又跟愛講藍,正証到你一點? 唔夠我講,用返我講嘅野諗住有用,你呢招咁快唔記得,上次咪講到你一棟都無 聲都唔夠再出囉?又玩過你? 又想同步次一樣?
block咗我就要受,忍唔到,唔好賴我,係你哋忍唔到帶頭嘈…
連登俾到最大權,你班藍絲就咪撚理我,On9完未? 又要block我又要理我,我講中你咩?做乜忍唔住叫埋隻藍絲狗出嚟 枉 枉叫?
我3分鐘跌1%仲要只係開住telegram
你講乜鳩呀?語癌就捐返入你老母西度啦。

上次唔理你 你以為好威威呀?
藍絲係用癌語架喇,你閪識聽良心人咩?仲有面話我
你睇下你。。睇清自己講乜鳩先啦。。話你語癌真係冇話錯你。。
我睇得好清楚你係度汪汪汪 叫

你望下你。。乜鳩唔識又要屌人。。唔識咪上網 search 下乜係菲林貼lo.....轉頭人地問你要用乜貼來貼電話,你唔好話用乳貼笑大人個口呀。。
block咗我就唔好理我做乜,人格分裂嘅藍絲一定忍唔住要面子。帶頭搞亂呢度正常討論,連登俾到你班人最大權block我,block咗我就唔好再係度搞事啦
菲林貼大咗我口啦!愛面子藍絲不是好人
手機膜使用壽命和清晰度:
UV光學>鋼化膜>PET>軟膜

手機貼膜難度和工藝流程:
鋼化膜>UV光學>PET>軟膜

手機膜價格:
UV光學>鋼化膜>PET>水凝(軟膜)
嗱,認住呢三件藍絲
不是好人
警犬死全家(P牌)
xposed

block咗我又忍唔住叉要偷睇我講乜。出嚟搞亂呢度正常討論!
點呀?唔識又唔上網搵下乜係菲林貼/菲林膜呀?

又要屌呀?

又屈我藍絲啦?
你搵有我名張白卡出嚟先,睇我屈你耐定我屈你耐?你哋藍絲唔講先後次序?
都要用一下 adb
4) Grant WRITE_SECURE_SETTINGS permission to the app using ADB
但係就一勞永逸
+1 我開住連登
Uv咁貴
宜家開住kkbox down歌keep住幾分鐘跌1% dklm
有冇去用量度睇 邊隻app食9你電
有 宜家試下del咗佢睇下有冇改善
冇嘅話走返去dklm先比部廢機我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞