Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
星期六都要要工? 慘惨豬
建議你正正經經去做洗碗,做***打手呢嘅resume一定可以勝任
要買淘寶貨就睇下邊度有黃店賣啦 如果
不過我相信黃店都唔會賣呢啲
再唔係去綠店買啲貴啲但係品質好啲㗎囉
淘寶啲嘢有幾好大家都知啦
solidsuit個都大舊唔過fusionx個啲

要細薄好似thin fit咁,我自己就覺得唔夠基本保護
不過an 機對我來講只係工作機, 防水, 唔會lag 得太勁同影到wide angle 已經收貨, 要上網打機睇片我全部都用返iphone

不過不得不讚samsung 部s10 用左一年有多但performance still like new, 同我上一部samsung s5 比差得太太太遠, s5 未夠一年我已經想拎去堆填
我 NOTE 10+ 都係用有隻腳有厚保護嗰啲

跌過落地都OK 可以避到震。

部新機就未搵到殼住,等遲啲多款啲先揀。

最怕啲唔係真機開模嘅殼,唔 fit 仲衰。
20分鐘 1.5%
原裝加鏡頭貼
有中港聯保嘅細鋪基本上都係建議零售價
冇寫明嗰堆先平幾嚿水
條友咁都好攞嚟拗
S20+個原裝殼背面好似有塊嘢咁 好痴塵同指紋 本身就係咁?
大牌一般都可以放心,而且好似ringke呢啲有心做返好
淘仔就good luck
細鋪賣行貨都要用建議零售價就唔叫跌價啦。

條友入嚟都係想踩下大家啫,見大家又咁認真認佢喎。

佢一入嚟就成浸酸味。

係,我都等緊
唔係喎
我上年細舖買s10e都平好多仲有貼紙
即刻upload張單上samsung登記300回贈同保養
我華仁買
唔係最平
但係都平好多
而且佢係比較大型既街舖
del啦 快
利伸 舊機s8+ 之後用3優惠出s20+真係好好用
希望用到5年啦 部機舊電好勁
我都想問點樣release storage
下次三星落後玩北DC調光,我睇你精盡人亡都似,係咁打飛機
其實中港聯保 同係豐澤呢啲大舖買有咩分別?
360同騰迅dele唔到喎
同意,不過電量就冇驚喜
上年s10+一出即買,今次s20+都係
連登幾時變台灣討論區
點解部S10訓醒之後個側屏幕版面去左 左邊
有無得轉番,好唔慣
想問呢度嘅巴打用Google Pay定Samsung Pay多? 邊個方便好用啲?
都有用
睇商家support 邊樣, 或者會唔會有優惠
點樣襟用法 巴打你係點用㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞