Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
呢度啲三星打手真係倒米
淨係識9噏同幻想吹大
一味俾個幻想空間大家軟件升級可以救翻個白老鼠鏡頭缺陷,但係冇料proof,而家手提同音響一樣咁玄學?
5g 仲要冇SA同mmWave
利申:公開發售即刻去試玩
120hz原來係要將個screen降去full hd 先開到
除咗S20U,其他s20 tele lens 係假tele, 乜嘢年代仲咁樣玩⋯⋯
結果有256 s20u都係冇買到, 繼續用11pro
( Show Blocked User - 蘋果智能手機 )
我用緊note8
支筆反而對我無乜用
想換s20+
我考慮緊11pro 轉 s20 但最擔心續航力
lm
不過實機試過 粒假tele係完勝S10
( Show Blocked User - 人字拖巴打)
良心建議你唔好轉,今年三星明顯舞唔掂120hz同埋粒cmos,等年尾睇定iphone12 vs note20好過
Galaxy Labs 果個 App booster 真係好正
雖然唔係爭好遠,但明顯地快咗少少
其實咩原理?

利申 S9+
S20+ 粒假tele如果係pro mode 用到都幾爽
最細個部S20?

依加samsung會唔會用幾個月就lag機?同埋續航能力點?
個space zoom 我覺得得啖笑
好行唔送
( Show Blocked User - 人字拖巴打 )
單機啦你傻閪打手一個Post都未開過
好心你香港三星唔好淨係請啲有呼吸
請啲稍為有少少腦細胞嘅人返嚟ok?
用緊note10+ 想問下大家有冇必要轉s20u
冇必要,係都等Note20
點解得S20?
續航力真係冇乜用新機感覺 呢個你自己考慮
note20傳聞同S20一模一樣,分別又係支筆度
台機食撚屎 慢到仆街
Note 20打手全面進場
一律當白卡淫處理,要完全block,仲要新到唔新個P牌,肯定開分身
100x 真係得啖笑嘅,但係 4x - 10x 影嘢質素都真係唔差,我幾鍾意
(Show Block User - 大忍忍於市)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞