Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
120hz原來係要將個screen降去full hd 先開到
除咗S20U,其他s20 tele lens 係假tele, 乜嘢年代仲咁樣玩⋯⋯

講到你比人呃咁,但明明啲野一發報就知。你想做打手都改個好啲嘅名啦
唔駛諗 除非你校返做60Hz 如果唔係你準備拎尿袋出街
其實我覺得部機最最最核突係鏡頭上面個字
搞到好唔簡潔
100X?
我想買3星準備出個25W尿袋 有冇消息講香港幾時有EB-U3300
space zoom
我覺得唔使咁特別印上去
冇錯 咁樣有個100X真係樣衰
有都應該唔平 我諗買返塊無線板返工叉到放工拎好過
睇左外國價有線49.99 同無線79.99
買有線25W都抵屌既
或者而家有冇其他尿袋可以做到3星隻25W超快充
搵左一陣 搵唔到3星用咩充電協議 到底PD定QC?
verbatim好似有隻有哂pd同qc3.0嘅尿袋 100尾200蚊左右粗用住都ok
我依家都仲係麻麻無線叉電嘅尿袋 唔知係咪未有廠做到高轉換率 之前買d mfi嘅用黎叉iphone都係好慢
到時問下做唔做到25W先
就係想用尿袋都做到25W果種爽快感
仲好Q熱 就爆咁
s20用家表示 倒水電
待機一夜都無1x%
post名都開個幾轉話冇2k120hz
#1又寫到明
屌都廢事
20+冇4%
小米1億鏡 個效果成pat屎咁
但係呢個世界就係咁 吹出嚟做到成pat屎 都會有好多傻仔落搭 又會邊緣模糊化 又會處理失敗直接影唔到一億像素
3星1億鏡完全解決左 老實講算係咁啦
勁柒, 成陣大陸味
頭一兩日都未準確 再多兩三日睇睇點
關流動數據關wifi,早上響一次鬧鐘20+ 無3%
蘋果當人係白老鼠嗰陣你喺邊?

iPhone XS / XS MAX

走去學人出雙卡機,結果呢?

未 test 好就推出去,XS MAX 插兩張卡,係無得揀停用邊張卡,插得就要開住,仲要白痴到可以第二張卡可以偷跳上網,啲人插兩張卡去外國,或外國返香港,張漫遊卡收天價漫遊。

蘋果仲叫人唔好插兩張卡入去,等將來 FIX 咗問題先好插。

搞到啲人唔敢插兩張卡落去,雙卡機當單卡機用,後尾先改到可以揀停用邊張卡。

XS - eSim + 真 Sim,結果呢?

玩咗一年咪唔再用,依家 11 pro 都雙 sim 啦,即係話俾你哋知,eSim + 真 Sim 個設計係戇鳩囉。

我仲以為全世界蘋果係第一間出雙卡嘅電話商,咁撚低級嘅嘢都搞到咁撚鑊。

你唔識抄大牌子,求撚其抄部大陸機嘅雙卡軟件設計,都正常佢自己最初出嘅模式。

要等到 2019 iPhone 11 先肯出個夜景 Mode, 3 鏡頭,啲果粉錢真係易呃。

笑人之前,唔該照下鏡先啦。
深水埗walkin買咗S20U 512, 可以加$790買buds
小米cc9pro粒1億好似都係***
我覺得你可以當係***第一代實驗鏡頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞