Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
關唔關mon貼事係取決於用乜技術做scan指紋
人地呢家覺得慢係因為指紋模組同MON貼唔夾
咁你嫌慢 你又換唔到個超聲波指紋咁就梗係撕mon貼架啦

等update
部s8淨係收唔到 whatsapp通知 要撳入去whatsapp度 先收到訊息 有冇得救?
新架?
工程機有一版都有
有冇mon貼都用過,係冇分別,重點係要識錄指紋
有冇人用s20+連藍芽耳機,有時好似會卡卡地既狀況
認真一問
想轉會入手S20+ 行水有冇分別?
求解笞

利申 罪大Xperia1 用家
行-雙sim ,更新慢
水-單sim,更新快
木眼?
S10個陣同S20 mon貼既影響明顯有分別
好似得anker出畀switch嗰隻先有22.5W, 其他全世界都係18W

仲有hyper slim囉, 話可以出到100W, 但成千幾蚊買個尿袋你制唔制
想問下個指紋係咪仲同s10 一樣咁垃圾
咁睇你仲似死忠打手
相信你講samsung有咩唔好
依度大部分巴打都認同同接受(包括我)
事實有d野係差

但係事實iPhone都有d野係差
人地講你又扮見唔到

我都唔會日日入去iPad po度屌upgrade完ios13部野bug撚到仆街啦
d bug多撚過我用samsung電話
你哋打手要互相反擊及
13.4 確診隔離區

前晚手多UP完,真係食電咗。。。。

去應用程式資訊開返允許背景活動
同埋去加埋不會進入休眠
okay i will try thx
我都up左
暫時未發現有咩問題
想問下S20係咪冇左game tools?
即係錄影, 掛機果D function, 搵極都唔見
你鳩up咪戫up囉 撚頭
唔啦 都係疊埋心水 等3星
三星嘅25W係要PPS 9V x 2.77A
45W係PPS 11V x 10.5A
如果得PD但冇PPS或者有PPS但冇以上電壓檔嘅話都係食唔盡,只可以行返18W普通快充
而市面上得三星原裝、Elecjet嘅尿袋可以支援到
三星就唔多講啦,Elecjet係大陸牌子外銷歐美(類似Anker),淘寶上有專頁叫電友科技,質量其實唔差,但價錢只係三星原裝嘅一半左右
唔係特別仇支嘅可以諗諗,我搭Note 10+用可以極速回血
電友Elecjet係香港有冇得買架?
我唔覺有,如果你唔想用淘寶可以上佢哋website order,可以寄香港,但因為價錢係跟美帝,加埋運費C/P太低不如直接買三星原裝,淘寶25W就百零蚊人仔,45W尿袋唔使3舊,同一件貨價錢差好遠
其實只要熄左個edge lighting 就得,呢part 係三星咁多年來都無改善到嘅bug
而家fw著眼點在 ultra相機表現 多過2k 120hz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞