Samsung Galaxy 集中討論區 (76) 淘汰4G手機的不是5G,而是120Hz 白卡任何淫勿入

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
冇認真睇過
大概訓教到訓醒會少左5%咁
10幾20%

利申S9+
上網買嘢點解唔直接用卡畀要經Google pay?
S20 3機續航實測 1080+120hz

唔想打卡number落去佢個網
大機構例如amazon咁梗係冇所謂
有時d網成世先買一次野
有得揀我會用google pay甚至寧願Paypal蝕少少手續費都唔想打張卡資料比佢
從來未試過,由 Note10+ 到 S20 Ultra 都冇試過解唔到。

我仲要試埋上面教嘅同一個指紋,入兩隻手指都一樣快。
去鋪頭點解唔直接用卡要經google pay?
仲打飛機吖,諗住呢你落後技術想打幾耐飛機啊你?
下次玩DC調光,你係咪高興到拍片睇你點樣打飛機啊?
我連入連登都要密碼,我都係指紋登入。
用緊s8 等緊部 ultra , 同意好襟用
唔錫機到一個點
喪跌喪粗用
機都無 hang 過乜濟
我有諗過幫佢換mon,之後做後備機,太唔捨得了...
如果唔係爆mon,我可能用多2年
話指紋唔準既,除左一隻手指入兩個slot之外,入嗰時用正常力度,唔好信佢大大力壓落去,同埋入指紋嗰陣上下左右唔同方位都入,唔好理佢話擺準d擺過d,總之重覆上下左右直至入完指紋為止

我S10+用左咁耐,入左一次之後就冇再重新入過,日日用95%時間都認到
有咩To Do List介面Widget靚之餘又好用?
有無人係旺角間Mokchi換過mon同電池?
有無咩comment?

利申: 裸跑 s9+ 大半日無電
我就用番reminder或者keep
S20用到app booster?
真咩 有冇邊間可以開名
S20+ 128Gb, 一開始究竟可用有幾多Gb?
好簡單,你去任何一間都有***sale屎,你睇其他手機佢唔會理你,你去睇***就即刻sale鳩你
正常會着住件*** T shirt
賣一部可以拆一部佣,跑得數多仲多
所以好撚落力sales
所以點解咁撚多***打手pr 喺網上叫你地去買去預訂
亦都唔會叫你地出台機,吹到話細鋪頭嗰啲貨冇保養
最賤個班仆街打手呃埋啲少男少女用建議零售價買s20

水9你用多左$買同一樣產品,保養仲要係一樣

俾我寧願用note10+ 都唔會出s20
系統佔20gb
上個post有巴打放咗條片出嚟點樣可以入快啲
我用咗真係work
個個都係咁 我一晚走4%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞