(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區66

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
上面條友邊關咩補充劑事 肯定係落完野唔做pct咪變到不舉囉
你有無garmin, fitbit, applewatch?
我自己一向覺得boost testo 靠天然食物已經好夠
唔敢試成藥
食蛋食堅果,操squat deadlift
晚晚扯旗扯到紮醒
我狀態好飄忽
一時好硬 一時就打飛機冇啦啦軟左
有次條女幫我 冇啦啦軟左 傷心左幾日
我本身瘦底 唔鐘意食野
做gym之前成日skip一餐
長期都唔夠卡路里 唔知有冇影響(自我安慰)
想問下仲有冇咩食物係幫到呢方面
我唔食得蠔 次次食都腸胃炎
先20歲仔 唔想咁快虧
我見casein好似飽肚d咁
不過師兄個提議都幾好
試下先
casein 我有飲開, 訓前飲, 叫多一個時段吸引蛋白質
不過係比較飽肚
你平時係唔食早餐? 通常起身就即飲, 之後再食早餐 咁就最好
關生蠔咩事...唔係信生蠔可以壯陽呀?
食架
但就係想試下飲casein代替早餐
覺得有無用?
有正餐一定係食正餐啦
起身即飲whey ,之後食早餐
你係平時攝取唔夠, 想搵多個途徑吸收ja
你咪試下囉
casein 我覺得係對d 餓住訓唔到既人,
或者飽肚會訓得好d既人係最有效,
但個效果唔係可以吸收多d蛋白質, 而係可以改善睡眠質素
有d人易肚脹, 或者脹住訓唔到既, 飲whey可能仲好, 冇咁飽肚, 流質d
你有無打J
打少啲有幫助

蠔係有用,但係好難食得多
老土講句,健康生活習慣加營養飲食最重要
成藥真係唔敢食
我自己驚有副作用
同埋藥物食一排之後會倚賴,到時唔食就起唔到機就大鑊
Ching有無相睇下 只係見過雞髀
韓國有兩款味道個隻?
換過條女啦
有冇ching係做開push pull leg?
push day胸同膊做4個動作同每個動作4×12會唔會太多
蠔有鋅唔係會幫到啲咩
我就真係唔識睇
我唯一知道個比例好怪
好樣衰又嘔心 好似隻手生野咁
不過佢肯修身未終身上磅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞