《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
呀詩仍然為頭先個細路生氣,不過頭先個細路又幾黑人憎嘅,但呀詩佢真係好直,如果我有佢咁勇敢,我一早表咗白lu。

呀詩玩完一陣之後,見佢瘋瘋顛顛咗一輪之後,佢問我做咩唔玩。

「我學唔到你咁癲囉。」雖然我把口咁講,但係開心嘅,就算見住佢玩,我都開心。

「玩啦,嚟到都唔玩,中學唔癲下邊得㗎姐。」呀詩走去夾公仔,夾咗幾個都夾唔到,啲金幣又俾佢玩曬。

佢就悶悶不樂咁企係夾公仔前面,扁起個嘴,望住入面樣衰到乜咁嘅哆啦A夢。

「你想要隻咁樣衰嘅哆啦A夢啊?」我問道。

「咩樣衰啊?你講咩啊?」呀詩一嘢搣落我手臂度,痛到我哇哇叫。

「佢變曬型喎大佬。」我都唔明,變曬型嘅公仔都好擺係度俾人夾嘅?

最唔明嘅係竟然真係有人曬錢夾,就好似啲難食到仆街嘅店至今仍然屹立不倒。

「咁點啊?變曬型都好,我都咁鐘意啊!」

「你有無50蚊啊?」

「得,我去唱金幣。」我服咗佢。

唱完金幣之後,我問呀詩:「你係咪想要啊?」

「係啊。」佢想伸手過嚟拎金幣,但俾我阻止咗。

「我嚟啦。」

「我想自己嚟啦,我想自己夾。」呀詩堅持。

「啲錢我㗎喎!而且你睇下你自己...夾咁多次都夾唔到,俾你夾咪又係夾唔到。」

「依家睇死我啊?!」

係喱個電光火石之間,呀詩企得好埋,伸手過嚟搶我手上面嘅金幣,為咗伸長隻手,佢成個人壓埋嚟我度,佢心口兩舊大石亦都好自然咁壓埋嚟,我隻手完完全全感受到曬。

我呆係原地,任由呀詩魚肉。
就算係啲柒事,都好值得回味
但成日都怕柒就唔夠膽去做
個post負皮多過出面好多係咪寫得唔夠好
寫得唔差啊加油樓主
G持樓主寫出純真感 一直有睇不過少留言
個故仔幾正呀
睇曬先瞓 寫得好好啊
寫得好好呀,more!
希望可以多啲推進 G持!
睇咗你咁多個故啲水準無差過喎啲負皮noise 嚟嘅啫,唔使理
除晒褲 就停文....
好難支持你呀師兄
支拎
正 起身有2篇
劉明
支持繼續出文
Lm
Lm
文呢
文呢?
文呢
文呢
我想要既其實好簡單....

可唔可以每日一篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞