《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
樓主會唔會寫返跌落凡間的天使
支持
燒雞死咗
今晚加速
今日情人節係房鳩fing fing
小弟係度乞求聲生日快樂
生日快樂
生日快樂情人節long d緊
生日快樂🎂
Happy birthday to you !

拿!唱完歌仔喇
文呢
情人節生日生日快樂
生日快樂
生日快樂呀樓主
生日快樂
生日快樂
生日快樂
生日快樂
生日快樂情人節重甜
生日快樂
生日快樂

出文未
然後我就幫呀詩報名,而是次班會活動,係去石澳BBQ,身為一個港島撚,石澳BBQ已經去過好多次,不過今次係我哋班第一次搞喱啲活動。

當我同班長講呀詩都去嘅時候,佢隻眼大到就嚟可以望得穿我。

「喂,幫你報咗名啦。」我返嚟同呀詩講,「每人要俾住100蚊買嘢食先喎。」

「好啊!」呀詩滿掩內心嘅雀躍,因為咩都寫曬係塊臉上。

時間定係今個禮拜六,聽聞今日搞班會嘅係一個係班上平時好雀躍嘅男仔,世界仔嚟。

又多女又多仔fd,每班入面,都總有一個係負責搞下氣氛嘅,有時唔一定係一個,可能係兩個,甚至係一班人咁。

而嗰個男仔就係搞氣氛嗰個。

包括啲咩呢?

包括上堂鳩講下嘢,串下老師,引下班女同學笑啊,同埋問下啲無聊問題。

仲有搞班會活動,好似今次咁。

喱幾日開始轉涼。秋天,係搞BBQ嘅好時機。

我約咗呀詩係筲箕灣站等,一陣就一齊坐小巴入石澳。因為我哋已經遲入去,所以睇下仲有無咩嘢要加,然後係對面筲箕灣街市度買嘢入去。

我同呀詩唔同台,但都要用㗎啦,我仲用緊Sony Ericson嘅推機,係地鐵站入面等緊呀詩。

呀詩姍姍來遲,我好似第一次見呀詩著便服,平時都係校服居多,原來已經發生咗咁多事。

呀詩佢今日著得好MK,果然陣MK味仲係度。

佢著一條牛仔熱褲,然後隻腳著絲襪,配上一對Converse經典版,俗稱公廁鞋。上身著咗件黑色T,配一件灰色開胸有帽外套,揹住返學用嘅Outdoor書包。
生日快樂
Happy birthday
生日快樂
生日快樂 順手加速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞