《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
然後正常以上的女生都全被泡光了
哪有我們的份
只好上連登期望這裡有比自己毒的人
沒想到在這會看到你耶
莫道你在選擇人
人亦能選擇你
我半個鐘由頭追到live
加油樓主
chi sin 咁鬼快
一開始咗睇就停唔到
搞到我溫唔到書
溫書加油
呀詩起身嘅時候直呼痛痛痛,我也同樣。

「你仆街,叫你起床就要搞咁多嘢!」

「Sorry⋯⋯」我見到呀詩痛到就嚟喊咁,我無可能唔知呀詩有幾痛,因為我同佢一樣痛過。

我憐惜地摸著呀詩嘅額頭,而佢都好受落,成隻小貓咁。

佢搥咗我幾下,責備地道:「下次唔叫你起身啦!」

「好啦好啦,起身啦。」我唔會再玩嘢。

點知原來真係差啲遲到,趕頭趕命咁返學校。

而係入學校嗰陣撞到同班嘅健三,佢嗰個眼神唔方係咩好嘢⋯⋯

係學校,當你見到一男一女返學校,大多數係有嘢,所以俾人撞到然後誤會都已經實屬正常。

我哋只好硬住頭皮咁行入班房,接受眾人嘅眼光。

嗰一日放學,我送呀詩返屋企,我諗係我第一次入公屋,嗰個環境真係幾惡劣,而呀詩就住係最入面,我護送到呀詩門口,而經過呀彥屋企嗰陣,佢嗰度係緊閉嘅。

「多謝你送我返嚟啊⋯⋯」呀詩係門口同我講。

「但佢無出現喎,我以為佢會係度等你添。」我頭先嚟嗰陣都做好心理準備。

「無咪由佢囉,佢你出現唔係仲好咩?」呀詩似乎鬆咗口氣。

「好啦,你自己小心啲啦,你有咩事記得搵我喎。」

「知道啦!」呀詩笑了笑,然後我哋揮手道別。

「記得打俾我啊!」臨走前我叮嚀。

係我落到樓下行返去地鐵站搭車走嗰陣,路經一張乒乓波枱,見到呀彥拖住條女坐係張乒乓波枱上面。
塞驚冇神有文睇嘅今朝都睇曬補習故啦
住一晚咋仲以為係陪佢返屋企執野
我睇唔過眼,行過去,好撚惡咁同呀彥講:「喂!死MK仔。」

我平時份人好鵪鶉,但一諗起呀詩都為我做咁多嘢,我就把幾火,我人生中從未試過咁嬲,我都俾自己嚇親。

「乜料啊?」佢串柒柒咁款。

「話鳩你啊,唔得啊?」我指撚住隔離條MK妹,「隔離嗰位呀嬸邊位啊?」

「乜撚嘢呀嬸啊細佬。」喱條MK妹染咗一邊紫色嘅頭髮,留住一個齊陰咩咩頭,化勁濃裝,叼住死人煙,著住件背心,係個膊頭位有一個紋身。

大家同是MK妹,喱個MK妹帶點邪氣,同呀詩無得比,其實呀詩心地不知幾善良。

不禁令我諗起當初喺圖書館遇見嗰個四眼仔當值員,我到依家先徹底相信呀詩嘅善良。

「佢邊位啊!?」我大聲地向呀彥喝道,成條走廊都係我啲回音。

「關你撚事啊?」呀彥一嘢係乒乓波枱跳落嚟。

「關呀詩嘅事就關我條撚事啦!」我無俾佢落嚟下氣勢嚇親,依家好似背後有股力量係度燃燒緊,推動緊我。

「挑⋯⋯你咁鐘意條舊菜咪俾你囉,反正我都已經玩厭咗啦,件二手閪留俾你慢慢玩啦。」呀彥好撚囂張。

我再忍不住了,一嘢打落呀彥塊面度。

「屌你老母,死仆街!」我隻手仲痛緊,可見我打出去真係幾大力,原來打人都會痛。

條MK仔後退咗幾步,呆咗幾秒,然後用粗口鬧返我:「仆你個臭街!」

跟住衝埋嚟起腳踢落我個肚度,係佢踢埋嚟嘅一瞬間捉住佢隻腳,將佢拉出去,佢成個人飛咗出去。個MK妹即刻撲過去關心佢,點解咁撚仆街嘅MK仔都咁多人鐘意?啊⋯⋯唔係,已經唔係仆街了,係人渣。
咁好抽
好似好撚型咁喎屌
希望呀詩唔會咁小氣而嬲咗佢啦
嘩 咁好打
唔好停啊
型到
繼續打
主角原來係葉問
好打得
有少5p感覺 幾回味
主角同呀詩重甜唔該
我決定用返書生個名好似喱個名先係屬於自己咁
Ig亦都改埋:__book.s0n
鐘意嘅支持下小弟

除此之外,不如跟返以前補習社故嘅規則

50正評追加一更
100正評追加兩更

等自己有返啲壓力
依家感覺hea hea地咁雖然已經不斷打 但仲未夠瘋狂

個post就嚟完 希望下個post可以加快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞