《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
會唔會有文
Sor琴晚無出到
今晚會加速返
樓主其實應該都係個mk仔黎
其實邊個冇mk過
係點mk法架啫
(雖然成日比人話我根本係mk仔...
新讀者留言
我除咗sad住咁行返屋企,我仲有咩揀?沿路我諗咗好多可能性,同自己講帽事的。

心都淡鳩埋。

我真係嬲得制好想講,好巴閉咩依家?我鐘意第二個唔好?

做唔到呢⋯⋯話唔愛就唔愛?話放手就放手啦喎?

我個頭就嚟俾我R到爆,我都諗唔明咩原因。

嗰一晚,我俾我自己嘅心跳聲嘈到瞓唔到教,你有試過就明白嗰種感覺,個心無得安寧,就好似自動波識數咁樣,一、二、三、四⋯⋯

第二朝返學,呀詩若無其事咁行埋嚟,對我好好笑容,反而我唔知點樣面對佢。

一諗起我琴日講咗咁多嘢俾佢,就覺得好柒,柒到尷尬,甚至嬲佢。

嬲佢點解可以無動於衷,嬲佢點解可以無視自己,好似自己講嘅嘢係一個笑話咁樣,而自己原來係咁可笑。

鐘意咗一個MK妹,可笑。

鐘意咗一個有仔嘅MK妹,可笑。

以為可以感動到MK妹,可笑。

以為可以改變到個MK妹,可笑。

以為可以俾到幸福MK妹,可笑中嘅可笑。

「喂⋯⋯」呀詩佢叫我。

「你做好曬功課未啊?」

「琴日多謝你送我返屋企啊。」

「做咩唔理我喎⋯⋯」

對於呀詩佢對我講嘅嘢,我一句都無理。

我就係想佢知道返,俾一個你好重視嘅人無視係咩滋味。屌鳩我小學雞都係咁話㗎啦,你點對我,我就點對返你,好公道姐?
MK見人見至啦
至少唔算毒啦,係宅咗啲鐘意自己一個
More
今日過得好漫長,上堂嘅時候我有偷偷地望下呀詩。佢清純嘅臉容略帶憂愁,只見佢低著頭,沉思著。唔見佢平時專心聽講嘅模樣,好明顯佢係心不在焉。

我呢⋯⋯係唔會咁易心軟的!

中午食飯嗰陣,我望都無望到佢就衝咗出班房,成朝我都無同呀詩傾過偈。

而今日同健三佢哋食椰林閣,佢哋終於問我。

唔係⋯⋯係盤問我。

「喂!強哥,你前日下就去咗邊嚟啊?」一行幾人,其中一個問我,我估係佢哋商量完派出嘅代表。

「逃學囉。」直接了當。

「你嗰日同趙完鬆一齊下就消失咗喎⋯⋯」健三同我同班,佢會知都唔出奇,不過邊個係趙完鬆?

「趙完鬆?」有人幫我提問了。

「趙盈詩啊,個個都幫佢起個花名叫趙完鬆,聽聞佢仲有援交添,只個花名咪好襯佢囉。」健三解釋得眉飛色舞。

只不過我團火開始燃燒,好彩嘅係佢無繼續講,如果唔係我都唔知會唔會爆,今日我心情都唔多好。

「咁你真係同佢一齊逃學啊?」一個接一個地問道。

我真係唔係幾想講啲咩,於是乎冷冷地道:「係啊。」

換嚟嘅就係一聲唔知為咩嘅歡呼聲。

「咁你哋去邊姐?去爆房啊?」

「強哥大個仔啦!」

「咩樣㗎?有無圖啊?」

「咪上次同強哥傾偈嗰個囉」健三幫忙解釋,真係多謝佢幫手。

「WOW!係⋯係咪一齊𥄫嗰個?」

「係啊。」健三比我更興奮。

「哇!你就識食啦,咁撚正。」
Push
屌睇到好緊火 樓主快啲出
推!
推一下先
等左兩日 你比d 咁既野我!!!
今晚加加加加速!
樓主你可唔可以快啲同埋而家個故有一半未
唔好意思,借個位

請大家幫手推一推,正個評

手足裝備抗沙士:護目鏡(型號/分析/用法/清潔全齊)

https://lih.kg/1857672

整體分析圖:https://www.facebook.com/112357283631796/posts/116690396531818/?d=n

請大家幫手正評,避免沉底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞