《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
一點半了
原諒我今日停更一日
又攰又眼瞓聽朝起身加速
好好休息
等你
I’m waiting
樓主
「佢嗰塊雞扒嚟㗎喎。」我駁返呀詩,「雞翼係我燒㗎喎!」

「嘻嘻!佢頭先都有燒啊。」呀詩調皮地道。

「唔準啊!!!」

我唔理旁人嘅眼光點樣望我哋兩個,相信依家實有人覺得我哋係度打情罵俏,因為就係頭先同健三佢哋坐嘅時候,佢哋同我傾過一個問題。

「喂呀強!」喱位叫呀偉嘅同學仔嗌我,我哋班嘅男仔都算玩得,雖然無健三啊小二嗰啲咁熟,但都不俗的。

「嗯?」我仲係度望緊呀詩同呀Ken,好想知佢哋係度傾緊啲咩,繼呀彥之後又多咗個呀Ken。

「你係咪鐘意呀趙完鬆啊?」佢問道。

我聽到呀偉問我咩,我猶豫咗幾秒,諗緊係咪應該講真話,係我諗緊嘅同時,呀偉以為我聽唔到,就推一推我。

「咩啊?」我只好裝作聽唔到。

「我話,你係咪鐘意呀趙完鬆啊?」

「係啊。」我想坦白承認,同埋我都想宣傳出去,等個呀Ken不要太囂張。

「下?真係㗎?」佢哋有啲唔係幾信。

「係啊做咩啊?」

「屌我都話㗎啦!又唔信。」蕃薯仔係一旁撘嗲。

「頂,我點知佢會鐘意個公廁先得㗎。」班友把口真係臭過公廁。

「你哋唔知頭唔知路就咪嗡咁多啦屌你哋。」我臉帶嚴肅。

「咁佢有無真係做過援交啊?」然後又多一個嚟插嘴,仲要睇嚟問咗個其他人都好想知嘅問題,因為我感受到佢哋熾熱嘅眼光。
我計一計條數
連埋琴日應該出嘅2篇加埋啲加更數
我今日要出7篇
晏啲開定個新Post先
7篇
7篇想屌樓主屎忽賞賜下
新讀者留名
係7呀
7篇
係咪逢親狗公都係叫Ken
Yes
打柒佢
屌 佢唔會真係做過援交掛
「屌你哋班撚樣,積下口德得唔得啊?」今鋪已經第二次,正正我知佢份人係點,我先會咁理直氣壯咁屌柒佢哋。

「咩姐,我哋都係想知咋嘛。」佢哋俾我屌到縮一縮,我已經唔再係以前怕事嘅我。

「你哋又了解過佢幾多姐?人哋MK啲就話人援交。」我唔敢講得太大聲,因為呀詩係度,如果唔係,佢想埋堆都埋唔到。

「呀詩唔係你哋諗到咁,你都未撚試過去接觸人就覺得人哋點點點。」

「我哋怕你鐘意人,點知中伏咋!」好彩嘅係,健三佢哋都仲係心平氣和咁講,我心入面怕因為咁就反面。

我靜落嚟,同時間想俾自己冷靜一下。

「我知㗎啦,正因為我知佢係咩人,我先會咁講,呀詩唔係你哋諗到咁。」隔咗一陣我同佢哋講道。

「你知就得㗎啦,明明鐘子晴正咁多,做乜鐘意個MK妹呢?」蕃薯仔鐘意子晴鐘意到出曬面,一個毒撚鐘意乖乖牌女神,個鴻溝分分鐘仲大過MK妹。

子晴係幾靚嘅,白哲嘅皮膚,精緻嘅臉蛋,加上乖乖女嘅氣質更顯得佢文質彬彬咁。如果話港女嘅前身係MK妹,咁文青女嘅前身就係喱一type。

只不過咸魚白菜各有特色,各花入各眼,我更喜歡呀詩嘅直率,俾我一種舒服感,而係子晴面前會周身唔自在。

而我哋喱班男仔,成日都做波俾蕃薯仔同子晴。雖然我哋男仔平時成日講邊個邊個靚,邊班嘅班花啊,甚至仲要揀埋級花,但真正鐘意嘅,往往唔會係喱啲人選,對不?

蕃薯仔要鬥嘅,喺咩女都溝嘅呀Ken,同埋隔離班嘅瘋狂追求者,喱個又可以寫另一個故仔了。

「係你唔識食姐!」我惡返啊蕃薯仔轉頭。

後尾有人叫蕃薯仔去燒嘢食俾子晴食,轉走咗個話題,佢先至燒隻雞翼過去,真係踢一踢先郁一郁,仲怕醜話唔係幾敢⋯⋯
係咪應該開定新post出文啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞