《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
生日快樂!
生日快樂
生日快樂🎂🎁🎁🎊🎈
Happy birthday to dear 樓主
祝身體健康
生日快樂
樓主已消失
生日快樂
生日快樂(雖然過咗)
post頭我屌過樓主up得慢
而家見到樓主有改善 決定再追返

生日快樂呀樓主 加油
過左生日既樓主 有故出未
生日快樂
生日快樂呀
呀詩只不過係一個外表MK嘅MK妹,而上次嗰件喺由頭到腳,由內到外都徹徹底底地MK。

「快啦,我哋遲到啦。」我催趕佢。

「Sorry我瞓遲咗⋯⋯」呀詩一臉唔好意思,然後快步行係我前面,匆匆忙忙咁。

望住呀詩嘅背影,我覺得佢慢慢變緊,反而令我有種陌生感。

我打俾啊搞手,問下有咩買,佢話漏咗買雞翼叫我買啲雞翼入嚟,買大約15人份量就夠。

我同呀詩買完之後就坐車入去,係小巴上面,呀詩無乜點出過聲,睇落好似唔開心咁款。

我都自動自覺唔煩佢,等佢自己靜下。

落車後,我哋行去搵BBQ場,落車無幾耐,呀詩就忍唔住同我講:「我今日好唔開心。」

嗯⋯我feel到,但我同佢講:「你想講就同我講啦,你依家唔想講就唔好講啦,一陣去BBQ就開心返㗎啦。」

呀詩沈思咗一陣,覆我一個嗯字。

去到BBQ場,搵咗先搵到,佢哋霸咗個最入面嘅爐,去到佢哋已經起曬爐,開開心心,圍威威咁燒緊了。

「哇!你終於嚟啦?」個搞氣氛嘅世界仔叫呀Ken,幾高大有型,又無乜MK味,聽聞班上有幾個女仔都鐘意佢。

「嗱!」我遞俾佢之後就同呀詩搵咗位坐。

「嗨⋯」其他人都尷尷尬尬咁同呀詩打招呼,更顯得呀詩格格不入。

「唔洗理佢哋㗎,你玩得開心就好。」呀Ken安慰呀詩,緩和下喱個尷尬嘅氣氛。
Ken
多謝咁多位同小弟講生日快樂
連登有愛

每日會固定出兩篇,正評夠數就會加更
會盡快追返加更條數,但求打個和
究竟你係咪真係台灣人真係好懷疑
始終都覺得書生喱個名啱自己,有親切感啲
真的
我騙人,被揭穿了,會被當成五毛
我又沒有香港ISP
沒辦法再開新賬戶
所以不會騙人啦
準時每日有就好 不求多
樓主今日生日就盡情玩啦,今日唔洗更住
其他讀者屌細力D
生日快樂
遲嚟嘅生日快樂
生日快樂!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞