《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
屌!!!!!!!!
咁樣停左既

btw 武煉巔峰 個作者都叫莫默
是咪你嚟
唔好停呀
樓主早晨
屌那媽live
然後呀詩拍拍攬住佢嘅手,轉個頭嚟吐一吐舌頭,實在令人又愛又恨,而我從未想過會同呀詩發展到今時今日咁嘅地步。

然後佢係桌面度搵下有咩game玩,嗰陣時down咗好多game,甚至down咗落嚟都未必會玩,就好似依家嘅手機game一樣。但其實online game玩起上嚟係爽好多,個螢幕又大咁多,操作實都複雜好多正好多。

而重點係,大多數人係靠玩online學識打字,而且有啲遊戲係可以識到網友,唔知係叫網友定機友,夢之歷險入面我都驚到個女仔㗎,佢話自己係女仔囉⋯⋯

我以為呀詩會打開勁舞團,因為我係網吧有見佢玩過。

點知佢係熟練地打開我個跑online,係個網址度輸入自己嘅帳號同密碼,好似我先係客咁,今日嚟用呀詩部電腦咁。

入到去,個名有好多符號,又「乂」又「㐅」又剩咁,仲有一埋唔知點樣打出嚟符號,啲名好興㗎。

呀詩個跑online名:我系乂牙詩

算普通㗎啦,再終極啲MK名都有,佢已經玩到飛鞋,角色齊咗,好多練金裝,而最多裝嘅係莉娜。

果然係女都鐘意用莉娜,係MK仔都會用軒少。

而我就係鳩fingfing咁睇佢跑,30人競賽,乜王乜王嗰啲都難佢唔到。

「你唔係鐘意玩勁舞團嘅咩?」睇到最後有啲悶就問佢。

「係呀彥鐘意玩咋嘛,又唔係我,平時我玩跑online多。」

「我唔多玩跑online。」我知,我係用嚟掩飾我玩跑online廢⋯⋯

唔知係咪打機啲聲太大聲,引起老媽子嘅注意,佢係廳度問:「強仔!你做曬功課未啊?」

係度玩緊章魚爸爸嘅呀詩望住我,係度你眼望我眼,佢即刻㩒alt+f4強制結束。

我都好識相地回答:「依家做!」
多謝樓主令我重拾青春
加速重點!!!!!!!!!
lm
又live左
Lm支持樓主
好想睇下一篇
文呀樓主
食埋嘢沖埋涼洗埋個廁所就加速
今日唔出夠5篇加速唔會瞓
你話ga,我通宵都等埋佢
飲咖啡都等埋你
等你樓豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞