《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
今晚加速不走數!
預我大約11點左右返到屋企
12點左右出文啦
唔緊要啦遲到好過無到
分分數我啲文仲遲過你啊
今次幾引人入勝,同天使故一樣
先生!冷靜啲!
該甜嘅絕不半糖!
Ok 接受
加甜呀
對住啊詩打飛機打到冇力?Bar帶
留名
唔會喎,呢個故都出得幾密吖
依家睇返, 覺得自己當年真係好薯好毒,都無咩轟轟烈烈或者遺臭萬年嘅事
遲左入黎
加速先
知就好
留名等睇甜故
啱啱返嚟
好鬼正
等你
今晚仲有冇
希望主角最後追到
相信呀彥就係佢男朋友,我同呀詩之間嘅距離,中間總係插咗個呀彥係度。

大個咗諗返起,其實我依家係明目張膽咁做緊第三者嘅角色,換句話講,姐係我都係仆街。不過當時我好有自信,覺得我先係俾到幸福呀詩嘅人,天真啊呢?

正當我哋邊行邊係度諗緊接住落嚟去邊好嘅時候,前面冒出一間冒險樂園。

我望一望呀詩,呀詩又望一望我。

跟手佢就衝咗入去,仲係門口手舞足蹈咁叫我行快啲。

感染,一定係感染力!

如果唔係我點會俾佢戇居居嘅行為搞到笑出嚟啊?

不過喱個MK妹真係痴撚線㗎喎,佢入到去冒險樂園,嘈到拆天不特止,仲要痴線到同細佬仔玩認真,同呀婆鬥耐性。

企係籃球機面前,有個好矮嘅死肥仔,圓圓地咁幾可愛,望落去好趣緻。

「望咩望。」

就咁聽落,會以為係呀詩串個肥仔。不!係個肥仔同我哋講先。

「望你有罪啊?」呀詩都唔係好惹嘅人,尤其是佢依家生人勿近。

「行開啲啦,喱度我㗎!」肥仔毫不客氣,十分帶種。

「你贏到我咪行開囉。」呀詩佢爽快地入咗金幣落部籃球機度。

「喂......唔好同個細路認真啦。」我試圖阻止悲劇嘅發生。

「咁細個就咁柒惡,一啲禮貌都無,依家呀姐我要教佢做人啊!你走開啲啦。」呀詩火爆嘅脾氣控都控制唔住,我唯有替個肥仔祈禱。

最後係呀詩險勝。

「點啊死肥仔?玩咁耐都贏唔到!」

但個死肥仔都唔執輸喎,臨尾仲送咗個金句俾呀詩:「大蝦細,俾屎喂!」

然後就走鬼咗去,完全唔俾呀詩回話嘅餘地。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞