《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
g持
lm
G持
文呀
Lm支持
新年快樂!喱兩日無更新到,遲下會出返多啲量,要各位等咁耐實在係小弟失當
好嬲嬲
+1
有乜嘢辛苦過鐘意上一個MK妹?

就係鐘意上一個有仔嘅MK妹。

道出心酸
ching寫得好好,好生動又入肉,加油!
已經好耐冇睇過文
文呢
俾啲耐性
文呀
文啊
文呀
「我咁啱係地下見到咋,定你想俾其他人執到啊?」佢個眼神詭異到我都知佢想點。

「真係?」佢都仲係唔信。

「真係唔係啊頂你!我連佢係condom都唔知!」我終於都講出口,講出口啊頂!仆街了。

「姐係......你仲係...青 頭 仔 ?」佢驚訝得嚟而不失禮貌之餘,仲帶點竊笑。

「係啊仆街。」我大方承認嚟試圖掩飾我嘅尷尬。

「睇唔出喎,無拍過拖啊?」呀詩個表情囂張到想即刻將佢就地正法!

「咁...又點,我係唔想拍拖咋嘛。」

「唔想拍拖同拍唔拍到拖係兩回事喎。」

「咁...你嗰陣又咁句膽話溝我?搞到我仲以為你係啲溝女果手添。」呀詩笑笑地道,坦白講,佢笑起上嚟真係幾迷人。

「我係溝女高手啊,溝女無數添!」

呀詩佢個樣好驚歎,整咗個「哦」嘅表情,姐係O咀。

「溝唔到咋嘛!」講完之後,呀詩就笑咗,笑到趴係張枱度,完全唔記得咗佢自己仲拎住包condom。

等佢笑完,佢就繼續問我:「咁你當初做咩溝我姐?定玩㗎咋?」

唔知點解,我喱一刻淨係諗到佢男朋友,覺得MK仔都係玩玩下,但我唔想做MK仔,我想做一個特別嘅人,至少要係佢心目中係一個特別嘅人。

「咩玩啊?我認真㗎。」我望住佢,亦都好認真。

呀詩佢打咗我一下,好似認真咗。

「咁你成日都帶住condom㗎?」個心俾人插咗刀咁,會情不自禁咁諗起嗰個畫面。

我諗嗰個畫面唔係幾多個男人可以承受得到。

點解高登啲人會成日話要搵處女做老婆,係因為佢唔洗想像自己條女俾其他男人屌過嘅畫面。
喱幾日無出到文實在抱歉會補返俾大家的!
留名
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞