《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
重甜more
正 留名
文呀!!!!!
心入面嘅慾望一下子爆發曬出嚟,再忍落去我真係唔男人。

我輕輕攬住呀詩條腰,一下將佢拉過嚟,然後唔理三七二十一就錫落去。佢嘴唇柔軟嘅觸感令我迅速有生理反應,而呀詩並無反抗我,我就一路hold住係度錫,生疏地「掂」住呀詩嘅嘴唇。

我唔知時間過咗幾耐,係喱個享受嘅時刻,時間嘅流逝係魔鬼。

呀詩最後忍唔住,笑住咁錫,你會好明顯咁感覺到笑,好奇妙。

然後一下推開我,細細聲地問我:「你識唔識錫啊?」

「下?做咩啊?」我一臉愕然。

「邊有人好似你咁錫㗎。」呀詩壓抑唔住自己嘅笑意。

「咁我都無錫過⋯⋯」我初吻嚟㗎!估唔到自己嘅初吻會嚟得咁急而又快速。

「下?真係㗎?」好多時候人哋話自己初吻/處仲係度呢,都會唔信㗎喎,真心搞唔明。

「係⋯⋯係啊⋯」我怕醜到唔知點答佢。

「哈哈!咁頭先你又錫落嚟?」有經歷嘅MK妹真係唔識得怕醜。

「因為你囉!」係一個咁狹窄嘅空間入面,空氣都變得清甜。

我隻手仲放係佢條腰度,我同呀詩只有短短半個頭嘅位置,我從未咁近距離望過呀詩,佢嘅表情係如此盞鬼迷人,臉上唔知係咪因為咁近距離而泛紅,白哲嘅膚色配上泛紅嘅臉龐,更是吸引,隻旗都跟住咁高漲嘅氣氛而升起。

「我?」

「因為你話我青頭仔囉!」我嬲嬲地講,我嘅面子是小,身為男人嘅面子是大。

「咁你係咪青頭仔啊?」呀詩一手捉住我發育緊嘅巨龍⋯⋯
Sor...遲咗咁耐先出文
琴日夜一夜先返到嚟,執埋嘢清潔埋就瞓咗了依家先有時間打文
摩牙
一定係男主發夢
甜度升得咁急
磨牙
磨牙
唔好停唔好停
加速
加速!!!!!
好似又有d快咁
唔驚老母突然衝左入間房咩
會驚架 但衝動起上黎都唔理得咁多啦
今晚仲有冇
橫掂第一次,老母現場指導下咪幾好
「我哋做功課先啦!食飯叫我哋啦!」我即刻拉住呀詩返入房,關門嘅時候順便用無聲鎖門法,等呀媽聽唔到鎖門聲。

樓主 不是催故
但for your information我的褲子已經脫了六小時
請盡快更新文章 救救風寒毒撚
佢一揸落嚟,我敏感到即刻縮一縮,但又俾佢捉到實一實走唔到⋯⋯

「做咩姐?做咩縮啊?」呀詩挑逗我,真係好撚邪惡,而我對佢喱種邪惡欲罷不能。

「你仲未答我喎⋯⋯咁你係咪青頭仔啊?」佢進一步逼埋嚟,逼到埋牆角,「鳩」咚我。

明明應該係我做主導嘅,變咗呀詩做,而且我俾人揸住春袋咁樣做人,就好似香港政府咁。

「我係⋯⋯」喱一秒,我反過嚟喪失男人嘅尊嚴。

呀詩即刻鬆咗手,然後⋯沒有然後了。

佢繼續坐係電腦枱前面上Facebook,得返我呆係原地,我仲想繼續,所以我攬住佢頸嗰個位。

呀詩話:「你媽咪仲係出面㗎,你想亂嚟啊???」

呀詩附上一抹淫邪嘅笑容,想食又唔俾食咁,啊!!!好崩潰。

「咁頭先又⋯⋯」

「頭先係懲罰你咁侯禽。」
Live咗
嘩 呢條女好賤呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞