《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
今晚深夜加速
....
呀彥用手慢慢咁係上游走,一邊錫我一邊游走,而我成身僵硬曬。

本身之前都有攬攬錫錫,但唔會做到最後,可能我哋兩個都未準備好。

而今晚我覺得會嚟啦。

我期待呀彥會講啲嘢,令我安心啲,可是過程中除咗嬌喘聲,就無啦。

我哋兩個都無乜經驗,其實都唔知應該點做,淨係知要除曬啲衫,錫咗幾下,呀彥就帶上防裝。

我凝望住佢嘅眼神,眼神入面係無我係度,緊張得嚟帶點興奮。

我慢慢感覺到有啲嘢頂緊入嚟......

「呀......嗯嗯..」我強忍痛楚。

「你痛啊?」呀彥柔聲問,當下我真係好愛喱個男仔,為佢忍小小痛楚又算得係咩呢?

「無事啊!」我回道,「你慢慢嚟啦。」

之後佢就慢慢頂入嚟,我叫得更加強勁,我feel到成個塞滿曬,但呀彥佢係唔敢郁,hold咗係度。

我以為佢驚我痛先唔郁,我期待緊佢會帶領我。

「做咩唔郁?」我柔聲細語,我真係怕醜到唔知點面對佢好㗎當其時。

「我射咗......」呀彥良久才吐出這一句說話。
有文啦
快槍手
墨魚彦
射咗
要加快出文呀樓主
派報紙
唔知係唔係因為讀band2-3中學
睇到樓主篇文真係好有畫面
好似又翻翻去中學果時咁 多謝曬
lm等故
+1
早洩到
射咗
笑左
我射左
Lm
「完咗啦?」我唔係幾清楚發生咩事,直至呀彥攞返出嚟,開始執嘢我先明白。

知道完之後先發覺頭先講錯嘢,因為呀彥臉色沉重,不發一言。

第一次就係咁樣渡過,之後平平淡淡咁瞓咗一晚。

可是......呀彥要我做嘅次數多咗,成日都會想我留係度過夜,我直頭好似搬咗入嚟咁。

久而久之,我覺得自己好似做雞咁,而呀彥對我好似越嚟越冷淡。

而我跟住佢,佢嘅習慣我都清楚曬,開始對男女之間嘅事變得麻木,我都開始食煙飲酒。

無錯,我每日嘅節目都好多姿多彩,但好似無從前咁快樂。

而最近,叔叔對我越嚟越好,越嚟越親近,會成日搭我膊頭,唔覺意摸下我大脾......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞