《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
想睇埋先瞓
但其實中學無人會教你點樣過
好多故事都係誤打誤撞出嚟
咁都要有成就嘅
如果唔係就會白過此生
要對得住此生啊...
你可以睇我之前啲故
好多都未完

但我會完咗喱個故先
想寫就寫啦
寫得好唔好,多唔多人睇唔係太重要
有無去做先重要
如果你寫記得俾我睇我會想聽你嘅故事
多謝
原來都好多默默有睇嘅巴打們
你會喱個時候飛台灣姐係你都係台灣讀書啦都幾有緣
我係台中啊
台北太似香港啦 係台北我會寧願留係香港啊
你真係幾風趣
樓主點解日日都咁夜update
唔是我嚟
我都係近排改嘅個名
我都諗緊用唔用返以前書生個名
個個都追返我補習社個故
搞到我都想自己追返,自己睇返自己啲故個感覺有啲奇怪
曾經寫嘅故到依家仲感動到人,證明自己曾經努力係值得嘅
不客氣!我都係
因為依個故睇返樓主之前補習社同天使故全部都好正好青春
不過天使故係咪唔會再出?
真係依個位停?!
我一嘢攬住佢隻腳,成個變態咁摸呀詩個大脾,呀詩俾我嚇撚親。

「喂⋯⋯仆街仔,你狼死到咁?」

呀詩一路走,我就俾佢拖落床,我死都唔放手㗎啦。

「你個死變態,跌落床都唔撚起身。」

「你起身我就獎勵下你啦。」聽到喱句,我雙眼發亮,呀詩俾得嘅獎勵一定係好嘢!

我繼續瞓係地下,鬆開呀詩隻腳,然後伸隻手俾呀詩,示意叫佢拉我上去。

係佢面前,我可以戇鳩,可以小朋友。亦因為可以係佢面前可以做返自己,而令我愛得越嚟越深。

愛有幾深,就可以有幾痛。有時愛就係一把利刃,越深就越痛。

「喂⋯」

「快啦。」我要求。

最後佢唔情願咁拉住我,點知俾我一嘢拉咗落嚟,我以為自己會好似啲偶像劇咁好型好sweet㗎嘛。但現實真係兩回事⋯⋯

唔好睇戲太深啊大佬,睇故好啦,夠貼地。

因為我一拉呀詩落嚟,諗住嘴落去,點知拉落嚟嗰一嘢,撞落個頭度,痛到仆街。
我慣咗夜瞓想改但好難改
真係夜晚凌晨時份先會想寫嘢
日光日白無乜動力寫
講好咗5篇嘛
就嚟推到爆post添
比多篇好唔好
追到live
跑online個Part好有畫面
好柒呀
Btw樓主我追完左補習社故再返黎喇
你寫文嘅速度真係...... 我諗我地唔係同一個時空嘅人
但我幾欣賞你點被人鬧都好 都堅持寫完個故
未開你其他故 不過係寫得幾好睇嘅 平淡得黎幾真實
不過可能兩個故輪住睇 由富家女kitty到mk妹阿詩 有啲load唔切
加油呀
睇左啦
補習社已經睇曬
早呀樓主
新嚟 表示 進度真係幾慢
但g持
我會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞