《我的MK妹同桌》

1001 回覆
246 Like 14 Dislike
但係依邊又未1001喎
lm好好睇
唔洗咁早開住
7篇 睇黎我又可以扮工
有文未
樓主
大家食得七七八八就搵嘢做,唔知邊條粉皮提議話玩沙灘波。

咁石澳個場離沙灘好近,咁好多時我哋BBQ完咗都會去沙灘玩,但沙灘波我都好似係第一次玩。

呀詩仲玩得過我,好興奮咁和議。

我同幾個男仔負責去買波,買完波返嚟發覺呀詩同子晴有講有笑咁,無啦啦就fd咗,無人會答到你點解㗎。

我哋決定咗玩數字球,規矩就自己google,我都唔解釋了,總之輸咗嗰個就要俾人拋落海。

男仔輸又幾閒啊?個個都背心短褲踢拖㗎啦,凍凍地咪著件嬲嚟囉,目標係要令女仔輸咋嘛。

而經歷老到嘅呀詩可以撐到後面,只不過佢係失策嘅,最後都輸L咗,罰就難免㗎啦,而呀Ken係第一個上前捉住呀詩,跟住就一個個上去,輪住⋯⋯

捉佢。

用男人嘅心態話你知,有時男仔會對一個女仔衰,係想個女仔鐘意上你,但喱個衰唔同仆街,只不過係想做傳聞中嘅男人唔壞女人唔愛咁。

而呀Ken正正貫徹喱種主義,但我偏偏有點睇唔過眼。

最後呀詩都係俾人拋咗落海,我係第一時間衝過去拉返佢起身嗰個嚟,一旁嘅人好大聲咁喝采。

「WOW!」
「好型啊!」
「好Man啊!」

我根本對喱啲無感覺,喝采又好,稱讚又好啦,都唔重要。因為我見到呀詩成身濕曬,顫抖咁抱住自己行返上嚟。

問心,係幾肉赤嘅。
係幾型嘅
死厹
我拉住呀詩返去爐嗰邊,佢哋繼續係度玩。

呀詩喺玩之前有同我講⋯⋯

「點算啊?我無帶衫嚟喎,我仲著埋絲襪添。」

「你頭先唔除?」我問反佢轉頭。

「都無時間俾我除啦,唔通你要我係班仔面前除,俾佢哋J啊?」

「咁⋯⋯」又幾撚有道理喎。

「咁你盡量唔好輸囉,如果唔係一陣凍死你啊。」閒聊幾句就開波,見住一個個落水嘅人都猛話嗌凍,就希望呀詩唔好輸。

好彩仲有些少火,可以暖一暖。

「你快啲除撚咗你個絲襪先啦。」見佢濕曬咁,頭髮未濕得曬,濕啲唔濕啲,加埋啲海水咸咸地咁,真係好咸濕姐!

「又要除鞋,煩死人啦。」

「你著住我對拖鞋先啦。」我除咗自己對拖鞋俾佢,然後呀詩就開始除鞋,然後就咁除絲襪。

唔知係咪睇得咸片多,我以為會好似AV入面啲絲襪咁連住的,以為佢要去廁所除方便啲啦,點知佢就咁係大髀,伸手入熱褲嗰度除。我嚇一大跳,即刻背住佢。

「哈哈哈!」呀詩大笑,「做咩啊?怕醜仔啊?」

「你咪理啦。」

「真係唔睇?」佢挑逗地說,真係沒幾個男仔可以忍得住。

呀Ken就一定會話:「睇咪睇!驚你啊?」

我唔想好似佢咁⋯⋯

「易唷!」呀詩唔知係邊學埋啲咁嘅日文,無錯佢係用日文講,姐係「可以唷」嘅意思,會經常性出現在日本的流行性文化入面。

「屌你!快啦!」真係俾佢講扯扯地,仲要著緊沙灘褲,好明顯㗎嘛大佬⋯⋯
睇嚟下篇都要開定新Post了
剩底俾你哋推
樓主寫到我好撚嬲 好想打柒呀ken
都算係一種成功
留畀你po link啦
狗公就番屋企食狗糧啦
唔好係度阻住故事發展
いいよ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞