決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
買個體脂磅睇下自己有幾多脂肪

淘左個啦 好撚肥
[ig]https://na.cx/i/iGaz7VH.jpg[/img]

幾錢?好冇用?
加油,堅持
你可以由今日開始影低自己嘅身型變化
如果你堅持到,之後睇返相會好有滿足感好有動力
你有170咁高,修到嘅話一定好身形

thanks 多謝巴打支持
我有影啊 肥到嚇死人了 希望遲啲可以減到整張before & after 既相

我未追曬po就回你,仲以為你咁堅持
第一日又話瞓晏,第二日又話落雨
究竟你開始未?
搵個人陪你,俾d推動力你
btw,你住邊區?

聽日認真mode開始堅持
我7:00 去跑喎 啲人唔係返工就訓緊教
得運動場啲uncle auntie 陪我跑
我住天水圍

哇絲打我地好近 我住元朗
我一陣返到屋企就跑 絲打你真係唔諗住轉做夜晚跑呀?
做埋gym練出黎身材好正嫁

你上ig睇個台灣貴婦

你有170練成之後化下妝去做model都得

有冇ig 我係ig 見到韓妹既before & after 圖好勵志
買個體脂磅睇下自己有幾多脂肪

淘左個啦 好撚肥
[ig][url]https://na.cx/i/iGaz7VH.jpg[/img][/url]

幾錢?好冇用?

好似rmb 5X 幾好用
bmi 體脂肌肉個啲一磅就知道晒

留返啲力聽朝跑
加油巴打 隔住個mon 支持你

留返啲力聽朝跑

我係絲打 都係170左右
加油啊

留返啲力聽朝跑

我係絲打 都係170左右

同路人
唔介意既話不如加我tg 一齊大家勉勵下 asdfgin557
辛苦只係頭幾日
習慣左就唔會辛苦
再睇住自已身型有改變
就放假
甚至去旅行都搵部跑步機

利伸 176高 由75kg 減到63kg
而家有keep住gym
上番68kg 但都叫有小小腹肌

而家keep住7點半起身 跑完步先番工
早排番早
Keep左兩個月 5點半起身跑完步 先番工
辛苦只係頭幾日
習慣左就唔會辛苦
再睇住自已身型有改變
就放假
甚至去旅行都搵部跑步機

利伸 176高 由75kg 減到63kg
而家有keep住gym
上番68kg 但都叫有小小腹肌

而家keep住7點半起身 跑完步先番工
早排番早
Keep左兩個月 5點半起身跑完步 先番工

有返肌肉重左是正常的
巴打咁有毅力 五點半天都未光就走去跑步
我六點幾起已經係極限
聽日講一樣野只要堅持三日就會開始成為習慣
希望我可以啦
係邊到search架 唔識加tg
我都住天水圍呀 近排都減緊肥去緊跑步 男朋友嫌我肥呀 絲打一齊加油 我啱啱先跑完步返到屋企
https://www.instagram.com/katzologie/

但係呢個貴婦應該有D錢

見佢成日買名牌

如果我有佢一半錢就可以去fitness first狂做運動

佢全職做gym 梗係咁fit 啦 好葡萄

到你練成左

你玩晒

我瘦左實大大聲同個sales 講
唔該俾件新既細碼我
話說我返工地點勁近有間做GYM

但係太貴俾屋企話唔好

試下康文署?
我都住天水圍呀 近排都減緊肥去緊跑步 男朋友嫌我肥呀 絲打一齊加油 我啱啱先跑完步返到屋企

絲打跑邊到
我男朋友都嫌我肥 成日係到話我對腳可以食一年
話說我返工地點勁近有間做GYM

但係太貴俾屋企話唔好

試下康文署?

唔係要抽嫁咩

講真平GYM我附近都有

只不過之前返工隔離係真係返工隔離勁方便

諗下你操到六舊腹肌幾正
佢地係咪驚你俾人sell 咋
同屋企人講話去做gym 淨係帶$20 八達通 身份證咁咪得
絲打早D訓 聽日要起身呀!
絲打早D訓 聽日要起身呀!

出左去食糖水啊
食完個芒西返去拿拿聲訓教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞