決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike

諗住一星期跑六日

住邊區?有機會一齊跑
我成日想跑但又懶

利申:藍絲

天水圍
逼自己跑!!唔想跑就對住塊鏡望下自己肚腩
再唔係搵件唔岩著既短褲試下著
決心就會返晒黎

同我一樣
我唔係肥先跑
係想練體能
但我睇返我仲跑得慢過你地同短過你地
最高到淨係試過2k

搵日一齊跑
俾啲掙扎出黎俾啲堅持出黎
set 個target 俾自己 唔需要跑到完場 攰既話可以行下回下氣 但每日都對自己set 高小小個target
例如今次可以non stop 咁跑1km 聽日要跑多0.5km 先得

係咪真係做到架你

yes 我依個肥婆由跑一陣行一陣>1km non stop>1.5km non stop 雖然依啲基本野 但對我黎講好大挑戰黎
希望之後仲可以跑得耐啲 btw 今日唔跑

好好 我都要努力 我下星期學游水 個fd教我 希望學得識 咁我日日去游水減肥

諗住一星期跑六日

住邊區?有機會一齊跑
我成日想跑但又懶

天水圍
決心就會返晒黎

同我一樣
我唔係肥先跑
係想練體能
最高到淨係試過2k

搵日一齊跑
set 個target 俾自己 唔需要跑到完場 攰既話可以行下回下氣 但每日都對自己set 高小小個target
例如今次可以non stop 咁跑1km 聽日要跑多0.5km 先得

係咪真係做到架你

yes 我依個肥婆由跑一陣行一陣>1km non stop>1.5km non stop 雖然依啲基本野 但對我黎講好大挑戰黎

好好 我都要努力 我下星期學游水 個fd教我 希望學得識 咁我日日去游水減肥

一齊跑定一齊行
平均跑6.23min/km,會唔會太慢或太快
利伸:想減肥身形靚d
絲打著緊咩鞋跑

你跑幾耐?其實冇話快定慢 例如你跑一個鐘你維持到同一個速度跑就得架啦 長跑同減肥一樣係耐力同堅持
絲打著緊咩鞋跑

我初初都特登走去買對ascis 跑鞋 但後黎發覺其實對初學者黎講根本唔大影響 跑唔到唔關你隻鞋事

住邊區?有機會一齊跑
我成日想跑但又懶

天水圍
決心就會返晒黎

同我一樣
我唔係肥先跑
係想練體能
最高到淨係試過2k

搵日一齊跑

係咪真係做到架你

加油 游水可以練到身形好靚 同時又可以望下救生員哥哥 一舉兩得
絲打著緊咩鞋跑

adidas 有氣墊 唔知咩型號

你跑幾耐?其實冇話快定慢 例如你跑一個鐘你維持到同一個速度跑就得架啦 長跑同減肥一樣係耐力同堅持

45min-1hr
btw,想買跑鞋而家著緊mizuno,有扁平腳,asics 定mizuno比較舒服,budget$1000或以下
絲打著緊咩鞋跑

我初初都特登走去買對ascis 跑鞋 但後黎發覺其實對初學者黎講根本唔大影響 跑唔到唔關你隻鞋事

我堅持到長跑一個鐘 但好驚著roshe one(run?) 跑耐會腳痛
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日

關節
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日

關節

唔洗同佢擔心
佢根本跑唔到六日
同埋每日跑30分鐘關節都有事嘅你坐輪椅出街啦
呢幾日有冇跑? 自動自覺啦 睇小陣唔得
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日

關節

唔洗同佢擔心
佢根本跑唔到六日
同埋每日跑30分鐘關節都有事嘅你坐輪椅出街啦

梳呀,睇返d速度原來係行路黎
咁無野了
此post已完
我有跑架依幾日
但我今晚去旅行 應該要暫停下 返到黎再減
未完待續
我有跑架依幾日
未完待續

去旅行去到盡
返嚟先再減啦
去旅行一定唔可以就住食
就住食有咩意思
返嚟再努力啦
我有跑架依幾日
未完待續

去旅行去到盡
返嚟先再減啦
去旅行一定唔可以就住食
就住食有咩意思
返嚟再努力啦

巴打做乜依幾日唔蒲頭
你唔留言串下我鼓勵下我 搞到我無乜動力
我有跑架依幾日
未完待續

去旅行去到盡
返嚟先再減啦
去旅行一定唔可以就住食
就住食有咩意思
返嚟再努力啦

巴打做乜依幾日唔蒲頭

我有自己生活架,你估mon住你個post咩
把自己看得那麼大(雖然你身型可能好大)
你真係姓瀨架喎死肥婆
我有跑架依幾日
未完待續

去旅行去到盡
返嚟先再減啦
去旅行一定唔可以就住食
就住食有咩意思
返嚟再努力啦

巴打做乜依幾日唔蒲頭

你真係姓瀨架喎死肥婆

死肥婆
樓主邊頭跑開步
我有跑架依幾日
未完待續

去旅行去到盡
返嚟先再減啦
去旅行一定唔可以就住食
就住食有咩意思
返嚟再努力啦

巴打做乜依幾日唔蒲頭

你真係姓瀨架喎死肥婆

死肥婆

去完旅行再減過
大家一齊加油
我有跑架依幾日
未完待續

去旅行去到盡
返嚟先再減啦
去旅行一定唔可以就住食
就住食有咩意思
返嚟再努力啦

巴打做乜依幾日唔蒲頭

你真係姓瀨架喎死肥婆

肥婆講低旅行幾時至幾時
等大家記得嘅入嚟笑下你
廢事你個旅行無限期啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞