決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
我都想跑步 公司有跑步機 想問下巴打們如果收工跑完返屋企食飯會唔會肥?

唔跑就一定比起咁樣更加肥
樓豬加油。
呢個po搞到我都想跑返

我都係 n年前每星期有跑3 4次
懶左好耐肥左好多 睇完樓主post都想跑返 一齊加油呀樓主
好正
之前都試過 跑咗兩個月
頭一個月淨跑 第二個月喺屋企做啲肌肉訓練
由63kg -> 42kg 我161cm高 25吋腰
哇著咩衫都勁好睇
個陣有做肌肉訓練 所以肚有少少肌
好撚自豪 個時同個fd一齊跑 佢跑一兩日就休息三四日
我keep住日日跑 仲要兩年都無反彈

但已經兩年前嘅事 依家識咗男朋友就狂食
變返50幾kg 腰變咗31 全部都喺肥肉

絲打你啲肌肉訓練係咪youtube 幾多分鐘個啲?
兩個幾月減左十幾kg 咁犀利
好正25"仲要有abs 如果我有實瘋狂著crop tee
拍拖係好易肥 快啲開始返減啦 就黎夏天了!

Crop tee驚凍親個肚
跑步真喺超有用 我試過打藍球 游水 都無咁顯著
肌肉訓練我用一個叫keep嘅大陸app

會幫你計時 同埋有啲好似課程咁嘅野 你同佢講你想改善啲咩 佢會提供啲訓練比你 啲訓練有lv1,2,3咁樣 幾好 仲可以播歌
個陣不停練個腹 好似兩三個禮拜已經feel到啲肚肉實咗 無咁鬆 個陣好開心
我經驗喺先減多餘肉再肌肉訓練會好啲
因為女仔減完肥再練肌肉先會有線條,塑身
唔似得男仔要將啲肉變晒做肌肉,爆晒肌咁
由於我2年都無反彈 已經好耐無做過運動
唔想郁 唔想跑 但又想瘦
有時真喺好懶 男朋友鐘意我再肥啲 無人鞭策我之餘仲叫我食多啲

thanks 絲打陣間dl 黎睇下先
你第二個月係純做肌力定跑步肌力咁隔住做?
我男朋友都係咁 佢把口就咁講 但成日俾我見到佢望瘦底mk 妹
同埋跑步速度平均啲好啲 唔好一開始好快 之後好慢
咁樣減得好慢 平均啲會減得快好多 快跑好似喺練爆炸力
我跑好慢 但跑耐啲 其實幾舒服 同埋易適應
最緊要平均 由一開始跑去到最尾都keep住跑 同埋調節呼吸 咁就正
我之前上網睇人話跑頭15分鐘喺熱身黎,其實未開始燃燒脂肪,純粹比你身體適應要做運動。所以更加唔好頭15分鐘chur晒啲氣同力,慢慢跑好過
不過如果你平身跑步平均都好快 就唔洗理我了

利申:無乜相關知識 淨喺講經驗

我係好慢跑都跑得唔耐 已經係龜速咁跑
但跑到半個運動場到就開始無氣
要行一陣一個彎位到先繼續慢跑
但個心係跳得好快+爆汗 咁都可以燃燒脂肪架可?
屌你 第一日冇跑 第二日跑左
第三第四日冇跑

一陣就喺ig/fb出個post「休息是為了走更遠的路」
罪惡感即刻冇曬!

me 唔玩ig fb 架
好撚攰 連續幾日都訓左五個幾鐘就起身
今朝起唔到身
不過今日都未過 今晚去跑返先
本身想聽日跑 但岩先磅完重發覺我黎m 個期無節制咁食就肥左2kg 好傷心
我都想跑步 公司有跑步機 想問下巴打們如果收工跑完返屋企食飯會唔會肥?

唔跑就一定比起咁樣更加肥

呀媽唔想我夜晚唔食飯 象徵式要飲碗湯食小小
唔該晒Ching
點解無做開運動可以跑到咁耐
我前幾日第一次跑
跑左11分鐘就唔得
都係同樓主一樣
9.x 分一公里
已經覺得自己就黎死

竟然有人讚我跑得耐
你只要諗住 要跑30mins 以上先可以燃燒脂肪
一場黎到咁早起身無理由見攰就收皮下話
然後我建議你朝早去運動場跑
當你見到啲阿伯一個又一個咁超越你
咁快收皮會覺得自己好廢 自然堅持到落去
樓豬加油。
呢個po搞到我都想跑返

唔好想啦 聽日開始啦巴打
樓主?

樓豬訓緊

跑左一日

我差啲俾佢呃到以為佢跑咗兩日

樓主係跑左2日架

原來唔係我記錯
係喎我仲話佢第二日快咗

我今日第三日啦 今晚放工跑
我前幾日第一次跑
跑左11分鐘就唔得
都係同樓主一樣
9.x 分一公里
已經覺得自己就黎死

竟然有人讚我跑得耐

我之後都堅持十五分鐘
但真係行多過跑
我係lunch 跑 之後先食飯
見到其他人由頭到尾keep 住行都爬我頭
但真係個心跳到就黎跳出黎咁 攰到
垃圾
半年前開始跑步減
158cm 51 > 46kg
開頭真係好有恆心日日跑 而家都開始懶 跑得兩三次
想瘦多三四公斤 要努力啲至得
樓主?

樓豬訓緊

跑左一日

我差啲俾佢呃到以為佢跑咗兩日

樓主係跑左2日架

原來唔係我記錯
係喎我仲話佢第二日快咗

我今日第三日啦 今晚放工跑

聽住先
我前幾日第一次跑
跑左11分鐘就唔得
都係同樓主一樣
9.x 分一公里
已經覺得自己就黎死

竟然有人讚我跑得耐

我之後都堅持十五分鐘
但真係行多過跑
我係lunch 跑 之後先食飯
見到其他人由頭到尾keep 住行都爬我頭
但真係個心跳到就黎跳出黎咁 攰到

我都係架其實 慢慢黎啦我地依啲又唔係跑開
學上面巴打話齋 唔好勉強自己
真係唔掂既寧願行多陣回下氣先跑
有跑好過坐係到 過多排身體適應左自然會跑得快啲
共勉之巴打
半年前開始跑步減
158cm 51 > 46kg
開頭真係好有恆心日日跑 而家都開始懶 跑得兩三次
想瘦多三四公斤 要努力啲至得

加油 3-4kg 好易者
dl 埋樓上絲打個app 練埋abs 修下線條
我建議做前,事後都要拉筋..
同埋其實唔洗日日做,肌肉都要休息
加油
樓豬加油。
呢個po搞到我都想跑返

我跑咁密都有近半年前,早兩個月又開始落gym room。。。宜家睇嚟要再加大個量先得
7點夜晚呀?
樓豬加油。
呢個po搞到我都想跑返

我跑咁密都有近半年前,早兩個月又開始落gym room。。。宜家睇嚟要再加大個量先得

岩岩跑左15mins 同拉背3組 但返工遲到左半個鐘 諗住收工先再跑半個鐘
巴打肥係邊呀?我係寒背同有肉 想減左d肉同線條靚d
好正
之前都試過 跑咗兩個月
頭一個月淨跑 第二個月喺屋企做啲肌肉訓練
由63kg -> 42kg 我161cm高 25吋腰
哇著咩衫都勁好睇
個陣有做肌肉訓練 所以肚有少少肌
好撚自豪 個時同個fd一齊跑 佢跑一兩日就休息三四日
我keep住日日跑 仲要兩年都無反彈

但已經兩年前嘅事 依家識咗男朋友就狂食
變返50幾kg 腰變咗31 全部都喺肥肉

絲打你啲肌肉訓練係咪youtube 幾多分鐘個啲?
兩個幾月減左十幾kg 咁犀利
好正25"仲要有abs 如果我有實瘋狂著crop tee
拍拖係好易肥 快啲開始返減啦 就黎夏天了!

Crop tee驚凍親個肚
跑步真喺超有用 我試過打藍球 游水 都無咁顯著
肌肉訓練我用一個叫keep嘅大陸app

會幫你計時 同埋有啲好似課程咁嘅野 你同佢講你想改善啲咩 佢會提供啲訓練比你 啲訓練有lv1,2,3咁樣 幾好 仲可以播歌
個陣不停練個腹 好似兩三個禮拜已經feel到啲肚肉實咗 無咁鬆 個陣好開心
我經驗喺先減多餘肉再肌肉訓練會好啲
因為女仔減完肥再練肌肉先會有線條,塑身
唔似得男仔要將啲肉變晒做肌肉,爆晒肌咁
由於我2年都無反彈 已經好耐無做過運動
唔想郁 唔想跑 但又想瘦
有時真喺好懶 男朋友鐘意我再肥啲 無人鞭策我之餘仲叫我食多啲

thanks 絲打陣間dl 黎睇下先
你第二個月係純做肌力定跑步肌力咁隔住做?
我男朋友都係咁 佢把口就咁講 但成日俾我見到佢望瘦底mk 妹

紅字認同
跑+肌 我通常黃昏6:00去跑 跑到7:45左右
返屋企沖涼食飯 9點幾就喺屋企做肌 做keep嘅3-4個課程 食飯都無乜戒口 淨喺減咗少少飯
有人啲話跑完步先食飯會易肥啲 對我就無咩特別 不過吸收依啲野真喺因人而異

哇絲打你跑到咁耐 我最多跑到9個字就收皮
之前上網睇過啲職業跑手
會用丹田黎呼吸

其實姐係點
而家跑步成日覺得唔夠氣用咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞