決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
樓主不如set個時間俾自己,個半鐘之後先翻屋企,期間一直跑又得,攰得濟行都得,總之唔好話乜乜唔落去。
一開頭最緊要keep住有做

有呢句野,條肥婆一定行多過跑
樓主不如set個時間俾自己,個半鐘之後先翻屋企,期間一直跑又得,攰得濟行都得,總之唔好話乜乜唔落去。

唔得啊個半鐘 太長了 港豬要返工
我個目標係一至六都去跑
岩岩影左張見到肚腩半身相 如果想頹落黎就望住張相push 下自己

影還影 唔好post
試下set距離 我之前係跑幾慢都好 一定要跑到十公里 唔準行 係超級辛苦但跑完好有成功感 你可以set 4公里 唔好理時間 keep住全程跑先
試下set距離 我之前係跑幾慢都好 一定要跑到十公里 唔準行 係超級辛苦但跑完好有成功感 你可以set 4公里 唔好理時間 keep住全程跑先

跑到幾累都好 都彈下彈下
其實肥西就咪跑,去報間gym玩下太空慢步,斜路機,樓梯機仲好

我個目標係一至六都去跑
岩岩影左張見到肚腩半身相 如果想頹落黎就望住張相push 下自己

影還影 唔好post

等我瘦左實整張before n after 圖

依個唔錯 因為我依幾日都限死自己跑到30-35mins 就返去 等我聽日試下

我個目標係一至六都去跑

影還影 唔好post

咁又唔洗真係咁耐,比喻姐
其實都係有個目,同將佢變做習慣,之後再加強
170 c打 淨係玩腳都夠玩成晚
絲打跑邊度?
4點半起身跑揮手

點解可以咁早起
我岩岩勁想諗住今晚跑

落左街跑未啊?

我今日好冇動力 跑得慢左好多

下下跑得一陣 點樣減脂呀

我跑頭大半個圈隻腳已經開始攰
然後就開始跑下停下 依幾日都係咁
初學者是咪正常的

正正地常啦
但係你試下一開始唔好咁快(我知開始係爽)
之後唔好停 幾慢都唔好行
如果都係頂唔順 就set 目標
2km 唔行 -> 2.5km 唔行......

繼續加油!!

我個目標係一至六都去跑

影還影 唔好post

瘦到先再講啦

依個唔錯 因為我依幾日都限死自己跑到30-35mins 就返去 等我聽日試下

你而家都仲可以set 4km
但係跑跑下快咗,跑4km身體都未開始燃燒脂肪
就曬氣

就曬氣

我keep 住跑既話1km 都做唔到 最多200米 就會行回下氣 點解會咁無氣
咁重磅 隔日跑會唔會好啲
驚膝頭受唔住
由比人叫肥妹
減到比人叫我咁瘦要食多d野
其實肥西就咪跑,去報間gym玩下太空慢步,斜路機,樓梯機仲好

無錢 夜晚去又多人 部太空機成日俾人霸住
4點半起身跑揮手

點解可以咁早起
我岩岩勁想諗住今晚跑

落左街跑未啊?

我今日好冇動力 跑得慢左好多

下下跑得一陣 點樣減脂呀

我跑頭大半個圈隻腳已經開始攰
然後就開始跑下停下 依幾日都係咁
初學者是咪正常的

正正地常啦
但係你試下一開始唔好咁快(我知開始係爽)
之後唔好停 幾慢都唔好行
如果都係頂唔順 就set 目標
2km 唔行 -> 2.5km 唔行......

繼續加油!!

你又知既 我一開始真係出盡全力跑
跑多幾下就開始無氣收皮
2km 唔行咁辛苦
聽日試下set 4km + 1km 唔行試下先

就曬氣

我keep 住跑既話1km 都做唔到 最多200米 就會行回下氣 點解會咁無氣

same same 望住啲人可以跑幾個圈先行下回氣 覺得自己好廢
跑完喇
食返餐好嘅獎勵自己

星期六好似去食放題 點算
咁重磅 隔日跑會唔會好啲
驚膝頭受唔住

隔日跑我會跑跑下唔跑 我好撚懶
唔督促住自己唔得
由比人叫肥妹
減到比人叫我咁瘦要食多d野

好想有一日好似你咁
十卜
樓主加油
慢唔緊要,最緊要持之以恆跑落去
開始試下唔好跑下停下,set圈數/里數慢慢跑都唔好停,練下心肺
試下多啲行樓梯,比身體習慣下郁先
放假去行下山
身體好咗可以開始加里數
又唔洗日日做嘅,最緊要keep到持續做先
食個到試下每餐7分飽?淨食正餐唔食零食

比心機
利申今日都跑咗6k

就曬氣

same same 望住啲人可以跑幾個圈先行下回氣 覺得自己好廢

原來真係可以唔行 今日頂硬上左三個唔行既一公里 不過就斷氣 一開始起跑就勁慢 未見到齊頭公里 死都唔停 我前幾日仲係十幾分鐘 今日都叫跑左三十分鐘 好感動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞