決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
留名等睇去完旅行又肥返
樓主我係男,
三個月前做GYM,體重就由86->82KG
但其實幾重無乜意思,最緊要係減體脂
你減左肌肉,代謝會慢左,一無運動就會極速反彈
所以我建議去下GYM RM,一個月幾百蚊
唔好嫌貴,你真正識控制飲食就知食得健康先係最貴
留名等睇去完旅行又肥返

預左 依家做既運動都係為左去旅行可以大飲大食 去完到時再減
樓主我係男,

減脂再增肌
我諗住跑步減左脂先諗gym room
樓主我係男,

減脂再增肌

Why not both?
樓主我係男,

減脂再增肌

Why not both?

無錢
做住啲屋企都做得既workout 先
返多幾個月工再去gym room
我晏就食兩點食完野到宜家9點都未食野 琴晚10點食完晚餐到凌晨5點都冇食過野 睇黎我都好快瘦
我晏就食兩點食完野到宜家9點都未食野 琴晚10點食完晚餐到凌晨5點都冇食過野 睇黎我都好快瘦

你咁樣一食返野就會反彈
巴/絲打,加油我都岩先跑完,我同你相反,夜晚10點幾11點先跑
跑咗未
巴/絲打,加油我都岩先跑完,我同你相反,夜晚10點幾11點先跑

我應該都今晚跑
你咁夜先跑琴晚應該好好訓
跑咗未

未啊 琴晚咳到仆街 好似無訓過教咁
恰一陣已經鬧鐘響 今晚放工跑
跑咗未

未啊 琴晚咳到仆街 好似無訓過教咁
恰一陣已經鬧鐘響 今晚放工跑

渣ga
女仔想增肌有咩選擇
唔想好橫嗰隻
琴晚同今朝跑左未??
琴晚同今朝跑左未??

算把啦 ,慳返啖氣食油脾啦
琴晚同今朝跑左未??

算把啦 ,慳返啖氣食油脾啦

樓主d意志力值得做一世美極
跑咗未
奉勸各位打算跑步減肥既巴絲打唔好跑咁密
我之前一星期跑3,4日,每次8-12K
頭幾個月減得好快
之後點跑個體重都冇咩變化
就諗住跑密D,一星期跑4-6日
結果整傷左左腳膝頭要睇醫生
醫生要我停跑2個月等隻腳好返
體重極速反彈
頭幾個月減得好快
體重極速反彈

你太極端
係人都知有平台期
琴晚同今朝跑左未??
頭幾個月減得好快
體重極速反彈

你太極端
係人都知有平台期

巴打你跑得太多啦 3、4次每次8-12k
Btw巴打跑10k跑幾耐?
10K通常55-60分鐘跑完
琴晚同今朝跑左未??

未 call me 大肥婆廢J
無跑兩日添 今晚會去跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞