決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
食麥皮邊有力跑 食肉啦

唔得 頭先已經食左三粒朱古力
加油,堅持
你可以由今日開始影低自己嘅身型變化
如果你堅持到,之後睇返相會好有滿足感好有動力
你有170咁高,修到嘅話一定好身形

thanks 多謝巴打支持
我有影啊 肥到嚇死人了 希望遲啲可以減到整張before & after 既相
淨跑步配合飲食係減到,但效率慢而且容易反彈,身體有分肥既體質同瘦既體質,若然想效率高而唔反彈的話一定要配合適當既重量訓練
有得訓都唔訓真係好on9
跑咩,訓左陣咪仲好

細個試過一次,六點半跑到七點三,之前翻屋企食早餐再翻學,翻學攰到仆街,完全無精神

所以都係食完晚餐跑最好
睇完呢個post 的起心肝落咗街跑步
淨跑步配合飲食係減到,但效率慢而且容易反彈,身體有分肥既體質同瘦既體質,若然想效率高而唔反彈的話一定要配合適當既重量訓練

我個理想計劃就係朝早跑步
夜晚沖涼前做squat 呀 其他workout
希望堅持到
有得訓都唔訓真係好on9

唔想自己再做肥芝
睇下你堅持到幾多日
跑咩,訓左陣咪仲好

細個試過一次,六點半跑到七點三,之前翻屋企食早餐再翻學,翻學攰到仆街,完全無精神

所以都係食完晚餐跑最好

我試過唯一一次成功七點鐘跑步後
反而覺得時間好似多左咁 人都精神左
不過唔知係咪心理作用
加油,堅持

我有影啊 肥到嚇死人了 希望遲啲可以減到整張before & after 既相

我未追曬po就回你,仲以為你咁堅持
第一日又話瞓晏,第二日又話落雨
究竟你開始未?
搵個人陪你,俾d推動力你
btw,你住邊區?
睇完呢個post 的起心肝落咗街跑步

加油巴打 夏天就到了
睇下你堅持到幾多日

我都想知 成日開始左幾日就休息個幾月 嗚
細碼衫
我都想減丫,不如加tg丫好冇丫,我之前減肥減左十幾公斤,但以家冇動力丫🙈🙈
加油巴打,我最近都開始返跑步減肥,又係朝早返工前跑。

不過跑一日懶一日咁。

一齊加油!
加油,堅持

我未追曬po就回你,仲以為你咁堅持
第一日又話瞓晏,第二日又話落雨
究竟你開始未?
搵個人陪你,俾d推動力你
btw,你住邊區?

聽日認真mode開始堅持
我7:00 去跑喎 啲人唔係返工就訓緊教
得運動場啲uncle auntie 陪我跑
我住天水圍
算啦你肥婆
workout 最緊要
build up muscle消脂用能量都快好多
靜跑減完易反彈
利申減緊
我都想減丫,不如加tg丫好冇丫,我之前減肥減左十幾公斤,但以家冇動力丫🙈🙈

好啊 邊個頹左就屌醒大家啦
tg: asdfgin557
加油巴打,我最近都開始返跑步減肥,又係朝早返工前跑。

不過跑一日懶一日咁。

一齊加油!

千其唔好頹落黎呀!!!!
一頹就頹個幾月 然後又雄心壯志咁再開始 無限loop
workout 最緊要
build up muscle消脂用能量都快好多
靜跑減完易反彈
利申減緊

諗住每日做squat 因為想要鬼妹翹屎忽
然後跟youtube 做幾組workout 點睇
賤輝我得 你都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞