決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
我記得康文去之前會規定你去上堂,
要你識用D機先比你去做

同埋唔識咪問人囉,
無人會笑你,個個第一次去健身都係嘜都唔識淆底架啦
唔洗驚架喎,
我都成日見幾十歲阿叔阿姨甚至白晒頭髮都去做機啦
唔通會有人笑佢地咩

至於連唔連住一齊做,
我自己覺得有做好過無做,
你有恒心去跑步又去做健身,唔信你修唔到身

初初唔洗密到日日做,
一星期兩三日,習慣左就再加,
將運動變成你嘅日常生活習慣
運動唔係你瘦左就唔洗做,都係果句,
呢樣嘢會跟你一世

骨架大點操都唔會操到細細粒架啦,
不過咁嘅高挑身型似足外國人咁,
好多人恨都恨唔到
只不過骨架大一肥就好大隻咋嘛
同埋真係著衫要講究下,唔係瘦都著到肥

搵日試下報名睇下抽唔抽中我先
yes 減肥係一時 瘦係一世 依家要將運動變做生活習慣咁先可以keep 得耐
嗚 我唔恨著細碼衫 淨係想身形比例好啲 條腰出返黎減埋下半身
我覺得依個台妹講得幾好 share 下先
樓主呢?放棄左

岩岩跑完 堅持左第二日
一開始跑個陣見落毛毛雨有點想返屋企 不過見啲人繼續跑我又跟住跑
樓豬加油
我都係靠跑步由70減到宜家60kg都無
最緊要都係keep到道氣持續落去
樓豬加油

10kg+
巴打減左幾耐 有冇配合飲食?
我都岩岩開始減下肥
慢慢餓住訓
我都岩岩開始減下肥
晚晚餓住訓
減肥無得急, 最緊要堅持
你而家唔好理自己跑得快定慢, 行定跑, 總之日日都要去
你慢慢會由行變跑, 由跑會開始睇自己時間快定慢
最後你會發現唔跑唔舒服, 咁你就成功左一半

另一半要係飲食著手, 總之理論好簡單, 吸收<消耗

你每一餐食之前諗諗佢, 已經好好幫助
樓主呢?放棄左

岩岩跑完 堅持左第二日
一開始跑個陣見落毛毛雨有點想返屋企 不過見啲人繼續跑我又跟住跑

細雨跑步幾舒服
如果大雨少少可以帶頂cap帽擋雨
慢慢啦,我初初都係跑三個圈就斷氣咁濟,跟住跑十幾個,好有成功感

不過而家又要重頭黎過
太耐無跑

今日跑到15mins 到勁唔想跑落去 勁攰好想放棄
不過實俾啲阿伯369 所以堅持落去
唔知如果我堅持到一個月每個星期六日會唔會好似你咁希鬆跑到十幾個圈呢

果陣減肥時期真係一個禮拜三日(當中有跑步或游水,六或日打波,果陣減肥真係好有決心,用左兩年減三十(可能有人話耐)。

但返左工之後,太多籍口,食埋飯都七至八點,兩粒鐘消化都九至十點,所以又漲返,但到而家我真係頂唔順自己身形喇,所以又要重頭黎過
樓豬加油

10kg+
巴打減左幾耐 有冇配合飲食?

一定要配合飲食嫁啦
飲食重要過運動幾
7成飲食,3成運動
今日好似快咗
樓主呢?放棄左

岩岩跑完 堅持左第二日

加油!!
我都岩岩開始減下肥
晚晚餓住訓

唔可以餓架 唔係會好易暴食返
利申 試過好多次
減肥無得急, 最緊要堅持
你而家唔好理自己跑得快定慢, 行定跑, 總之日日都要去
你慢慢會由行變跑, 由跑會開始睇自己時間快定慢
最後你會發現唔跑唔舒服, 咁你就成功左一半

另一半要係飲食著手, 總之理論好簡單, 吸收<消耗

你每一餐食之前諗諗佢, 已經好好幫助

yes 就係想咁 將運動變做生活習慣
堅持日日返工前跑 星期日俾自己放一日假
我琴日夜晚去左酒樓食飯 勁飽好有罪惡感
今日都唔敢食咁多 晚餐食麥皮+菜算了
慢慢啦,我初初都係跑三個圈就斷氣咁濟,跟住跑十幾個,好有成功感

不過而家又要重頭黎過
太耐無跑

唔知如果我堅持到一個月每個星期六日會唔會好似你咁希鬆跑到十幾個圈呢

果陣減肥時期真係一個禮拜三日(當中有跑步或游水,六或日打波,果陣減肥真係好有決心,用左兩年減三十(可能有人話耐)。

但返左工之後,太多籍口,食埋飯都七至八點,兩粒鐘消化都九至十點,所以又漲返,但到而家我真係頂唔順自己身形喇,所以又要重頭黎過

同我一齊返工前跑啦巴打
返工真係好易肥 特別係做文職
今日好似快咗

快左幾十秒 唔好讚我 我會囂
排骨女
今日好似快咗

快左幾十秒 唔好讚我 我會囂

笑出聲
今朝都跑左7k
我都岩岩開始減下肥
晚晚餓住訓

唔可以餓架 唔係會好易暴食返
利申 試過好多次

本身之前食太多野食到個胃好大
所以我宜家食正常份量先唔夠飽
樓主呢?放棄左

岩岩跑完 堅持左第二日

聽日都可能會落雨,照跑啦,加油!!

不過而家又要重頭黎過
太耐無跑

同我一齊返工前跑啦巴打
返工真係好易肥 特別係做文職

我屋企樓下有體育館,可以朝朝划艇
琴日跑跑下
有個朋友拍我兩下
原來係去浦的朋友
大家都從良了 好感動

約埋佢一齊跑 大家唔去浦改去跑步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞