決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
9分速
行路炸話

半行半跑 唔係 可以話係6分行4分跑
9分36急步都8分半喎
不過值得讚既
我龜速咁跑完了 跑到第三四個圈開始淨跑直路 彎位要黎行
可唔可以安慰自己第一日跑先咁慢
利申 月頭跑過一次步

一開始係咁,慢慢就進步,加油

跑速唔夠平均,一下快一下慢,盡量keep住平均先跑得遠

係啊 力不從心嗚呀 去到10-15mins 個心跳到爆炸 對腳又勁攰 所以見直路先跑
連阿伯都快過me
利申 月頭跑過一次步

lm等睇樓主聽日繼續,加油!!

thanks 巴打 一齊加油
絲打小心膝頭傷,一開始慢慢黎啦
絲打小心膝頭傷,一開始慢慢黎啦

我會架啦
我都唔敢勉強自己驚整親
我諗我今日都唔會亂食野 一食就努力白費晒
3k都跑到咁
有冇諗過唔跑步轉踩單車/游水
太重跑唔好喎
同埋你又唔均速
跑得慢唔緊要
緊要肯開始同keep 住落街
如果太辛苦轉急步行都好
同埋控制飲食
其實我都係岩岩開始減 一齊努力呀
其實樓主覺得冇咩時間跑,倒不如用少少時間做HIIT既訓練,或可以夾雜中間附帶有啞鈴既動作,提高代謝率,比跑步更有效率,更明題。始終跑步前熱身做唔夠、做唔到位,跑得多好易傷,同埋要跑得耐令到自己心跳率達到最高80%先減到肥。
慢慢啦,我初初都係跑三個圈就斷氣咁濟,跟住跑十幾個,好有成功感

不過而家又要重頭黎過
太耐無跑
3k都跑到咁
有冇諗過唔跑步轉踩單車/游水
太重跑唔好喎
同埋你又唔均速

無單車 件泳衣又唔見左
可唔可以安慰自己太耐無做運動
體能差到爆先跑到咁
跑多排希望會有進步
其實樓主覺得冇咩時間跑,倒不如用少少時間做HIIT既訓練,或可以夾雜中間附帶有啞鈴既動作,提高代謝率,比跑步更有效率,更明題。始終跑步前熱身做唔夠、做唔到位,跑得多好易傷,同埋要跑得耐令到自己心跳率達到最高80%先減到肥。

我都鬧諗過架 但屋企唔方便俾我朝早起身做運動 會嘈醒晒佢地 所以都係跑步算
慢慢啦,我初初都係跑三個圈就斷氣咁濟,跟住跑十幾個,好有成功感

不過而家又要重頭黎過
太耐無跑

今日跑到15mins 到勁唔想跑落去 勁攰好想放棄
不過實俾啲阿伯369 所以堅持落去
唔知如果我堅持到一個月每個星期六日會唔會好似你咁希鬆跑到十幾個圈呢
跑得慢唔緊要
緊要肯開始同keep 住落街
如果太辛苦轉急步行都好
同埋控制飲食
其實我都係岩岩開始減 一齊努力呀

加油啊絲打 依家減定差唔多
夏天可以瘋狂買靚衫著唔使就住就住
加油呀
一開始通常都冇人睇好你 以為你跑幾次就放棄
不過唔好比人睇死你呀 減多d比佢地睇姐
我由上年9月尾開始減 每星期都跑2-3次
另外戒凍飲零食
食飯就多菜少肉 食多d菜整飽自己
d朋友見到我都話我瘦左
不過依家仲有少少肚腩仔 希望6月前減得走啦
利申 月頭跑過一次步

係啊 力不從心嗚呀 去到10-15mins 個心跳到爆炸 對腳又勁攰 所以見直路先跑
連阿伯都快過me

阿伯係無敵 跑唔贏
啱啱開始真係想死 不過之後就好有成功感
連續跑唔停已經好開心

加油!!
加油呀
另外戒凍飲零食
d朋友見到我都話我瘦左

巴打係我榜樣
凍飲好難戒 凍檸水走甜得唔得
做埋重訓修下線條嘛 減得快啲
我今次真係認真mode 減 陣間返到去就磅重
定聽朝磅好 順便影張減肥前既相
利申 月頭跑過一次步

連阿伯都快過me

阿伯係無敵 跑唔贏
啱啱開始真係想死 不過之後就好有成功感
連續跑唔停已經好開心

加油!!

真係嚇親我 幾個阿伯都超越左兩次我仲慢慢行緊回氣
我今日起到身跑左第一日都已經好開心了

我都鬧諗過架 但屋企唔方便俾我朝早起身做運動 會嘈醒晒佢地 所以都係跑步算

唔試下夜晚?
不過你好在係朝早跑,一起身做帶氧係更有效率。
其實跑步都可以試下HIIT咁練,你可以試下勁跑30秒抖10秒keep住做20-25組
時間係4個字到。我曾經咁樣練法1個月無左十磅,不過運動都係佔你3成其餘7成都好睇你飲食。
所以你飲食都要食得健康。
加油呀
另外戒凍飲零食
d朋友見到我都話我瘦左

巴打係我榜樣
凍飲好難戒 凍檸水走甜得唔得
做埋重訓修下線條嘛 減得快啲
我今次真係認真mode 減 陣間返到去就磅重
定聽朝磅好 順便影張減肥前既相

凍檸水走甜其實都ok 其實出街食最緊要走甜少油
不過正常出街食你都好難搵到少油

磅重真係唔好成日磅 飲多杯水同飲少杯水都有分別
日日磅冇咩準則
幾個星期磅一次好啦
我都開始跑緊
上身正常 下身超壯 好似人馬咁 好驚愈跑愈唔平衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞