決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
講就叻
肥婆,無恒心
放棄算啦

去旅行唔通就住就住咩 好無癮嘛
寧願食完返黎先減

樓主好波!
啱啱賞完櫻返嚟冇睇,樓主瘦咗幾多
由旅行返黎已經頹左兩日
不過好神奇地無重過 我懷疑個磅係咪壞左
脂肪無多 肌肉無小 但我個肚真係大左 點解會咁

我十二月嗰時去咗日本成個月 又係完全無戒過口 無做運動 點知返嚟剩係重咗一磅 勁神奇
男友阿媽話可能因為佢哋煮得健康 就算落油都用植物油 無從考究
起左身未?

磅數無變過 但肚腩大左 你呢
由旅行返黎已經頹左兩日
不過好神奇地無重過 我懷疑個磅係咪壞左
脂肪無多 肌肉無小 但我個肚真係大左 點解會咁

我十二月嗰時去咗日本成個月 又係完全無戒過口 無做運動 點知返嚟剩係重咗一磅 勁神奇
男友阿媽話可能因為佢哋煮得健康 就算落油都用植物油 無從考究

去成個月咁正 日日係咁食 食左好多甜品都無重過 我懷疑係日日係咁行萬幾二萬步 抵消晒啲卡路里
起左身未?

起左 我目標係三點零四點去跑步

未磅
肚腩冇變
一返嚟就繼續做運動
你食埋買返嚟啲野食先再減啦
長命工夫長命減
樓主游水好過啦,肥人跑步好傷腳。

BTW, 努力

唔游水啦 費是又買過件泳衣
跑步唔使錢 著對波鞋就跑得

無論做咩運動都係洗衫最煩

未磅
肚腩冇變
一返嚟就繼續做運動
長命工夫長命減

今個月洗多左 要慳啲洗 返工時早餐三文治 lunch 食麥片 手信俾晒屋企人食啦
琴晚執返夏天衫出黎 拎左條唔岩著既短裙仔擺係床頭 我要一個月內著到佢
樓主游水好過啦,肥人跑步好傷腳。

BTW, 努力

唔游水啦 費是又買過件泳衣
跑步唔使錢 著對波鞋就跑得

無論做咩運動都係洗衫最煩

我仲要無得日日洗 要買多幾件替換

未磅
肚腩冇變
一返嚟就繼續做運動
長命工夫長命減

今個月洗多左 要慳啲洗 返工時早餐三文治 lunch 食麥片 手信俾晒屋企人食啦
琴晚執返夏天衫出黎 拎左條唔岩著既短裙仔擺係床頭 我要一個月內著到佢

笠落個頭咪啱著囉
依排熱左好多 轉去夜晚先跑

我不嬲夜晚跑貪唔洗搽防曬
加油 著得落買細咗嘅褲時真係會好開心

費是曬到黑晒 本身已經唔係白
btw 你地通常夜晚跑既話 跑完先食定調返轉 同埋多數食咩

樓主,我加左你tg
跑完先食會好,食沙津同蛋白質(雞扒/魚)
返黎跑左幾多次呀?

樓主,我加左你tg

我tg 轉左asdfginx 喎
但如果跑完食既話 頭先跑既咪無晒囉
我琴日本身食左件三文治先打底去跑
跑完返去食麥皮 到11點幾忍唔住 煮左水餃食
返黎跑左幾多次呀?

兩次 求屌醒

樓主,我加左你tg

我就做gym既,不過差唔多
我係四點半左右食一片麥包,黑咖啡,一份生果
六點做gym到八點, 再食多餐
依家減左6kg
返黎跑左幾多次呀?

兩次 求屌醒

跑啦 肥婆

利申: 旅行返黎無跑過

樓主,我加左你tg

總之你每日攝取嘅卡路里少過你所需嘅就減到架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞