決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
跑步建議去球場跑或跑機或跑泥地

石矢地傷腳
你去做運動減肥

應該係享受做運動既開心
原因好簡單
你去迫自己做唔開心既野,唔長久
開心+習慣先持久
仲有
你初時跑,頭幾個月會減得好快,之後會到平台期
往往不進就退
加油
互勉之, 加油呀樓主, 因膝傷患我都停左2星期休養, 呢幾日先開始跑返, 一齊加油!
互勉之, 加油呀樓主, 因膝傷患我都停左2星期休養, 呢幾日先開始跑返, 一齊加油!

所以我都話跑步要量力而為
真心建議玩Pokemon go
呢隻係好悶既遊戲

但係,你每日拎coin,例如行幾條邨來來回回,拎50~60coin
有個目標,每日行多半小時,甚至1小時已經距離好多
行多10分鐘追稀有寵,一來一回等同20分鐘
加埋加埋

長年累月,呢度加埋消耗既能量,1年己經等同15磅以上
好多sales長時間企,佢地無乜肚腩的
又或者為左孚蛋,跑唔到都迫自己行5k

的確行唔夠跑消耗能量,但行唔傷腳,但都可以keep you無咁肥

有個目標或者target迫自己行

不是, 我係交通意外撞斷左後十字堅韌帶, 做完手術後有後遺症
我唔係日日跑的, 通常跑一日休息一兩日再跑, 唔跑就做無氧
反而未做手術前每次不停跑10K, 而家跑3K就要行幾分鐘
買個體脂磅睇下自己有幾多脂肪

淘左個啦 好撚肥

樓主, 體脂磅求Lin
加油呀 我都跑緊 想set一個月200k目標 但係過左半個月先80k度 舊患開始發作 想死
不過新手我唔建議跑咁多 而且跑步減唔到肥

咁唔好跑住 休息一排等好返先啦
下其實係咪真係跑步減唔到
因為頭先我同事又係咁講 話咩跑步係減唔到
對腳只會愈減愈粗 然後佢係好強硬個啲
搞到我唔敢反駁佢

跑步點會減唔到
會腳粗係短跑
長跑就消脂
不過飲食方面配合得好先會事半功倍
如果吸收仲多過消耗就一定肥硬

係囉 我個frd 就係由二百幾磅靠跑步成功減磅
我都有咁講呀 我話 下 短跑先會腳粗喎
跟住佢話 梗係唔係 跑步只會愈黎愈肥
因為係用大脾啲肌肉
跟住係咁叫我算吧啦減乜鬼 你有返咁上下高 骨架大 自然有咁上下重 唔好晒力晒心機
等我遲下用事實證明俾佢睇佢係錯的

加油 努力減肥收佢皮
岩岩跑左8k 快左好多 絲打加油 跑耐左一定會有進步!!!
又或者為左孚蛋,跑唔到都迫自己行5k

的確行唔夠跑消耗能量,但行唔傷腳,但都可以keep you無咁肥

有個目標或者target迫自己行

買左件細一個碼既短褲做target

淘左個啦 好撚肥

樓主, 體脂磅求Lin

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【云麦智能体脂秤 测体重秤家用脂肪秤人体秤精准电子称仪好轻mini】¥S4uRMSypfm¥http://c.b1wt.com/h.eEp5PC?cv=S4uRMSypfm&sm=c5792a

好方便 一磅就知晒啲data

不是, 我係交通意外撞斷左後十字堅韌帶, 做完手術後有後遺症

慢慢黎唔好急 你仲要整親條韌帶
定休息多排再跑穩陣啲

thanks 巴打一齊加油
由目標4k 開始慢慢加上去先

跑步孚左隻肥仔出來

比自己一個原因去跑

淘左個啦 好撚肥

樓主, 體脂磅求Lin

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【云麦智能体脂秤 测体重秤家用脂肪秤人体秤精准电子称仪好轻mini】¥S4uRMSypfm¥http://c.b1wt.com/h.eEp5PC?cv=S4uRMSypfm&sm=c5792a

好方便 一磅就知晒啲data

THX樓主
女人著中碼我勸你都係食多D好西算
反正番唔到轉頭
而家為左孚出班吉拉, 常常去跑
我今日都買左運動衫同褲
女人著中碼我勸你都係食多D好西算
反正番唔到轉頭

thanks 巴打一齊加油
由目標4k 開始慢慢加上去先

目標暑假著到泳衣
介紹幾樣好野俾你
腰帶食完飯休息一陣用20-30分鐘, 勤力D每日用一至兩次, 可以幫助消化, 再加埋部甩脂機, 包你可以再加速消脂

我用完真係成身癢, 好似跑完咁 , 不過只係用黎附助下, 當然唔可以靠晒佢地, 要做真正運動出汗先最有效啦!
https://detail.tmall.com/item.htm?id=527645419567&toSite=main
https://detail.tmall.com/item.htm?id=543771845755&toSite=main

同埋小腹胃腩好難減好多時係因為有好多宿便, youtube search大腸清道夫, 唔係瀉藥/減肥藥, 係一D火山泥黎, 食完都冇咩便意, 但用10日可以清晒你所有千年宿便, 條腰又縮兩吋

慢慢黎唔好急 你仲要整親條韌帶
定休息多排再跑穩陣啲

我已經做完手術1年喇, 後遺症黎, 冇得攪, 唯有縮短跑步時間同距離
休左兩個禮拜, 雙下巴開始又走出黎, 點都要再努力, 我目標要係夏天前操返腹肌BB出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞