決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
跑下停下你懶定太快先。。。第一日睇到宜家都分唔到係心電圖定速度

唔夠氣 我諗跌左落黎個啲就係我行路個part
今日跑左10k
邊度跑
今日跑左10k

出左咁多汗好似瘦左啲
邊度跑

運動場 今日有個靚仔係到跑 全程跟住佢跑
今日跑左10k

你跑左幾耐呀?
邊度跑

好難跟架喎 我最憎人跟住我跑
今日跑左10k

你跑左幾耐呀?

1個鐘3個字左右
今日跑左10k

出左咁多汗好似瘦左啲

冇咁水腫咋
邊度跑

巴打實好靚仔
我唔想架 佢係我前面 我自然追住佢跑
今日跑左10k

出左咁多汗好似瘦左啲

冇咁水腫咋

聽日磅重先 好緊張 跑完再磅
邊度跑

巴打實好靚仔

你跑慢佢一個圈,咪變左佢追你
今日跑左10k

出左咁多汗好似瘦左啲

冇咁水腫咋

記住要每次同一個時間磅 咁先準呀
我得左啦好感動 可以跑1km non stop
不過之後又跑下停下

原來之前唔係一路跑架?
6.x 都唔係keep住郁,你200磅?
係嘅就不如唔好跑

6.X係拉埋佢行既平均速度姐 佢跑果陣都叫做有8.XXkm/h既
邊度跑

巴打實好靚仔

你跑慢佢一個圈,咪變左佢追你

不要再說了 諗起都shy
今日跑左10k

出左咁多汗好似瘦左啲

冇咁水腫咋

如果無輕過 肌肉又冇多到 我會好灰
不過之後又跑下停下

原來之前唔係一路跑架?
係嘅就不如唔好跑

6.X係拉埋佢行既平均速度姐 佢跑果陣都叫做有8.XXkm/h既

係啊 我第一個圈都有8.0Xkm/h 架 快啲讚我啦 進步左咁多
不過之後又跑下停下

原來之前唔係一路跑架?
係嘅就不如唔好跑

呢個係咩apps?
不過之後又跑下停下

原來之前唔係一路跑架?
係嘅就不如唔好跑

呢個係咩apps?

動動
今日跑左10k

出左咁多汗好似瘦左啲

冇咁水腫咋

肌肉多左既話會重㗎
今日跑左10k

出左咁多汗好似瘦左啲

冇咁水腫咋

你無一個月都唔好上磅 依家上磅無咩大分別 你只係比借口自己話 屌做得咁撚辛苦都無瘦到既 唔撚做啦
今日跑左10k

出左咁多汗好似瘦左啲

冇咁水腫咋

你無一個月都唔好上磅 依家上磅無咩大分別 你只係比借口自己話 屌做得咁撚辛苦都無瘦到既 唔撚做啦

我都驚依樣 咁我27/4先上磅啦
我上星期四都磅過一次 到時可以比較下
加油呀樓主

出左咁多汗好似瘦左啲

冇咁水腫咋

我都驚依樣 咁我27/4先上磅啦
我上星期四都磅過一次 到時可以比較下

跑步應該同肌肉冇咩關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞