決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike

咁唔好跑住 休息一排等好返先啦
下其實係咪真係跑步減唔到
因為頭先我同事又係咁講 話咩跑步係減唔到
對腳只會愈減愈粗 然後佢係好強硬個啲
搞到我唔敢反駁佢

認真 想跑步唔腳粗要做好拉筋按摩
我開頭又係擔心對腳會愈跑愈粗 所以有keep住量小腿圍 (大脾就愈跑愈瘦)
初初跑完之後多數都懶得拉筋 就算拉都求求奇奇
結果小腿真係粗咗 本身都34.5 再粗多成cm
後尾先認真拉返筋 沖涼/搽lotion時又按摩吓
得閒就趷腳尖(坐係到時已經可以做)無聊係屋企都拉下筋
個零禮拜已經瘦返去33cm又無反彈
台灣個Dewi出名腳靚都有跑開步 佢都講過跑完步可以做啲咩預防腳粗 樓主有興趣可以search嚟睇睇

睇完你回覆即刻去拉筋
我無啊 跑前跑後都係求其拉下 五分鐘都無
聽日注意返先
dewi 條腿真係好正 又瘦又白又長

我而家好鍾意一路吹頭髮一路拉筋 總之得閒就拉
趷腳尖又係隨時都可以做咁濟

趷腳尖姐係點呀?

即係書面語嘅墊腳尖/踮腳尖
腳踭離地>掂地>離地 咁重覆 齋離地一段時間再放鬆又得

腳踭離地>掂地>離地 咁重覆
姐係好似「銀腳」

要hold到feel到小腿肌肉扯住扯住 銀腳應該唔會銀到咁

趷腳尖姐係點呀?

姐係好似「銀腳」

認真 想跑步唔腳粗要做好拉筋按摩
我開頭又係擔心對腳會愈跑愈粗 所以有keep住量小腿圍 (大脾就愈跑愈瘦)
初初跑完之後多數都懶得拉筋 就算拉都求求奇奇
結果小腿真係粗咗 本身都34.5 再粗多成cm
後尾先認真拉返筋 沖涼/搽lotion時又按摩吓
得閒就趷腳尖(坐係到時已經可以做)無聊係屋企都拉下筋
個零禮拜已經瘦返去33cm又無反彈
台灣個Dewi出名腳靚都有跑開步 佢都講過跑完步可以做啲咩預防腳粗 樓主有興趣可以search嚟睇睇

睇完你回覆即刻去拉筋
我無啊 跑前跑後都係求其拉下 五分鐘都無
聽日注意返先
dewi 條腿真係好正 又瘦又白又長

我而家好鍾意一路吹頭髮一路拉筋 總之得閒就拉
趷腳尖又係隨時都可以做咁濟

趷腳尖姐係點呀?

姐係好似「銀腳」

應該即係瘋狂 gut 高腳咁
樓主加油 繼續hea就抵你一世做肥婆
騎劫下個post 想練馬甲線 有冇巴絲教路?之前做過係youtube揾過啲片做 做做下放棄左

今次要係我最後一次減肥啦
成世人都未著過緊身衫吊帶裙 好想試下
係咪減脂再瘋狂做依啲就得
利申 9up

趷腳尖姐係點呀?

姐係好似「銀腳」

明白啦 唔該晒各位絲打 長知識
只要絲打連聽朝14度都堅持到起身跑既話我敢講你已經成功左90%
只要絲打連聽朝14度都堅持到起身跑既話我敢講你已經成功左90%

聽日星期日 放過我啦唔想較鬧鐘
諗住晏晝/夜晚跑

諗住晏晝/夜晚跑

做左work out未?

諗住晏晝/夜晚跑

鍛鍊意志既好機會
再懶一世做肥婆

諗住晏晝/夜晚跑

做左squat 咋
你地通常會做邊幾種

諗住晏晝/夜晚跑

鍛鍊意志既好機會
再懶一世做肥婆

訓到依家 好爽 今晚先去跑

諗住晏晝/夜晚跑

鍛鍊意志既好機會
再懶一世做肥婆

今晚又話攰 就唔去跑
好耐之前留過名 繼續十卜
垃圾

諗住晏晝/夜晚跑

鍛鍊意志既好機會
再懶一世做肥婆

朝早起到身做運動真係成功到8,9成
利申:早排都起到

諗住晏晝/夜晚跑

鍛鍊意志既好機會
再懶一世做肥婆

今晚又話攰 就唔去跑

今晚要返屋企食飯 希望晏晝跑到
好凍唔想出

諗住晏晝/夜晚跑

鍛鍊意志既好機會
再懶一世做肥婆

朝早起到身做運動真係成功到8,9成
利申:早排都起到

係啊 跑完去返工 會push 到自己去跑
好耐之前留過名 繼續十卜

thanks 絲打 一齊加油

諗住晏晝/夜晚跑

做左squat 咋
你地通常會做邊幾種

我之前會迫自己做100下sit up先訓 一組20下 做五組 但我覺得淨做sit up唔夠全面咁 鄭多燕好似唔錯 手腳腰都做到
係被窩到好掙扎緊

諗住晏晝/夜晚跑

做左squat 咋
你地通常會做邊幾種

我之前會迫自己做100下sit up先訓 一組20下 做五組 但我覺得淨做sit up唔夠全面咁 鄭多燕好似唔錯 手腳腰都做到

我決定臨訓前做lower abs workout
個肚已經變到張圖咁
我得左啦好感動 可以跑1km non stop
不過之後又跑下停下

不過之後又跑下停下

原來之前唔係一路跑架?
6.x 都唔係keep住郁,你200磅?
係嘅就不如唔好跑
跑下停下你懶定太快先。。。第一日睇到宜家都分唔到係心電圖定速度
不過之後又跑下停下

原來之前唔係一路跑架?
6.x 都唔係keep住郁,你200磅?
係嘅就不如唔好跑

我渣呀嘛 唔夠氣
認真 我真係自從中學開始有做過下運動外
去到依家廿幾歲先開始郁返 俾啲時間我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞