決定聽日開始7:00 起身走去跑步

811 回覆
12 Like 43 Dislike
樓主今日在冇跑?
我呢個星期瘋狂ot 又餓又累又夜訓 瘦到個肚腩唔見左

唔好再問喇
好尷尬呀

我有啊 但今日跑左等於無跑咁
我唔知係咪食得太飽 但其實都係食得小半碗飯
隔左30mins 到就落去跑 跑到15mins 到個肚開始隱隱作痛 仲有啲想嘔 然後就收左皮
今日真係好劣
btw 絲打係咪間接晒命 我都想咁樣無左肚腩

你食左野最小都隔一個鐘先跑啦 我都成日跑跑下肚痛 有時係關拉筋事 跑前要拉埋橫膈膜呀
我都想有時間做運動 你估瘋狂ot好happy
Btw絲打跑還跑 飲食都要注重小油鹽糖 減肥七分飲食三分運動
依家淨係每晚食沙律同做squat 黎緊打算跑步
仲有啲咩可以做 求巴絲指點迷津

我有兩星期餐單 佢唔會幫你減到肥 但佢會改變你之後既飲食習慣 有個fd跑開步去到平台期瘦唔到落去 食左個餐單真係掂左 之後都冇反彈過
樓主今日在冇跑?

唔好再問喇
好尷尬呀

隔左30mins 到就落去跑 跑到15mins 到個肚開始隱隱作痛 仲有啲想嘔 然後就收左皮
今日真係好劣

你食左野最小都隔一個鐘先跑啦 我都成日跑跑下肚痛 有時係關拉筋事 跑前要拉埋橫膈膜呀
Btw絲打跑還跑 飲食都要注重小油鹽糖 減肥七分飲食三分運動

激死我啦 今次跑步=0作用
要拉埋橫膈膜即係做埋腰個啲位?我淨係拉腳咋
我會架啦 話就話戒甜 不過成日都無左回事
take care注意身體啊絲打 瘋狂OT好傷身

我有兩星期餐單 佢唔會幫你減到肥 但佢會改變你之後既飲食習慣 有個fd跑開步去到平台期瘦唔到落去 食左個餐單真係掂左 之後都冇反彈過

share 餐單ok?
樓主今日在冇跑?

唔好再問喇
好尷尬呀

今日真係好劣

激死我啦 今次跑步=0作用
要拉埋橫膈膜即係做埋腰個啲位?我淨係拉腳咋
我會架啦 話就話戒甜 不過成日都無左回事
take care注意身體啊絲打 瘋狂OT好傷身

跑步要拉埋手同腰架 要不續重覆又重覆做個動作咁耐 梗係要拉啦 我每次hea拉隻手跑跑下就會痛 不過我懷疑我係飲杯水去跑都會肚痛 所以我都中意早上咩都未食去跑 肚痛機率係10% (咁都痛應該真係拉唔夠腰

share 餐單ok?

個餐單係極度辛苦 你會好沮喪同好肚餓 你會覺得呢兩個星期好難捱 但係唔可以偷食 偷食左任何餐單之外既野都前功盡廢 even一粒糖 你係咪真係得先?

share 餐單ok?

個餐單係極度辛苦 你會好沮喪同好肚餓 你會覺得呢兩個星期好難捱 但係唔可以偷食 偷食左任何餐單之外既野都前功盡廢 even一粒糖 你係咪真係得先?

乜都得 求share

share 餐單ok?

乜都得 求share

求share

Btw樓主今日有冇跑?

Btw樓主今日有冇跑?

未 落雨跑唔跑好
但唔落去跑好似又俾緊藉口自己 但我仲咳緊
絲打你日日跑?
唔好跑
跑步減肥?不了
已經放棄人生
冷氣肥宅萬歲
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日
每次想唔跑個陣黎依個po 留個言都會搵到動力跑落去 多謝各位巴打
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日

住邊區?有機會一齊跑
我成日想跑但又懶

利申:藍絲
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日

住邊區?有機會一齊跑
我成日想跑但又懶

天水圍
逼自己跑!!唔想跑就對住塊鏡望下自己肚腩
再唔係搵件唔岩著既短褲試下著
決心就會返晒黎
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日

住邊區?有機會一齊跑
我成日想跑但又懶

天水圍
決心就會返晒黎

同我一樣
我唔係肥先跑
係想練體能
但我睇返我仲跑得慢過你地同短過你地
最高到淨係試過2k
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日

住邊區?有機會一齊跑
我成日想跑但又懶

天水圍
決心就會返晒黎

同我一樣
我唔係肥先跑
係想練體能
最高到淨係試過2k

搵日一齊跑
俾啲掙扎出黎俾啲堅持出黎
set 個target 俾自己 唔需要跑到完場 攰既話可以行下回下氣 但每日都對自己set 高小小個target
例如今次可以non stop 咁跑1km 聽日要跑多0.5km 先得
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日

住邊區?有機會一齊跑
我成日想跑但又懶

天水圍
決心就會返晒黎

同我一樣
我唔係肥先跑
係想練體能
最高到淨係試過2k

搵日一齊跑
set 個target 俾自己 唔需要跑到完場 攰既話可以行下回下氣 但每日都對自己set 高小小個target
例如今次可以non stop 咁跑1km 聽日要跑多0.5km 先得

係咪真係做到架你
絲打你日日跑?

諗住一星期跑六日

住邊區?有機會一齊跑
我成日想跑但又懶

天水圍
決心就會返晒黎

同我一樣
我唔係肥先跑
係想練體能
最高到淨係試過2k

搵日一齊跑

係咪真係做到架你

yes 我依個肥婆由跑一陣行一陣>1km non stop>1.5km non stop 雖然依啲基本野 但對我黎講好大挑戰黎
希望之後仲可以跑得耐啲 btw 今日唔跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞