[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
我都係彈呢句野出來
巴打個名幾搞笑
唔洗理 總之出黎既新id folder入面係有堆file就ok
只需要用果個新id folder加上原有果個叫torres既folder放去sider預設左既路徑入面(路徑係咩之前教學有講個格式)
唔改得Fake Player架? 我仲諗住直接改佢地個樣唔駛煩,同埋ML唔想有呢堆假人係Free Player度
如果想改或加球場,廣告板呢啲? sider.ini又駛唔駛改野??
唯獨經典隊果d係fake id 其他就應該冇問題
經典隊既假人正常應該唔會出現係ml
要 球場比較特別複雜唔講住
廣告牌可以今晚講下 易過入人樣
我轉左之後變左灰人
姐係做錯 試到得為止
原版冇既球員係有d麻煩要轉id
如果有match既id就唔洗咁煩
其實我已經跟足教學片同巴打你講嘅咁做
試下換第個人都係灰頭
試過d原版都已經有既球員?
開個新人再套用咪得?
我跟你講咁整完但條友個樣無變過
試過改阿古路都係灰人
用左Legend Patch後,原本個堆假人會轉左去自由球員
冇留意到呢個問題仲以為佢係replace曬班人咁你唯有調低班假人能力值
都得 不過佢地連改id都未成功
我唔係好清楚
有number 嗰個file 叫 20262-Torres
使唔使改佢做淨number先掉去relinker
改淨得返number 之後relink果到打新id
之後掉新file同埋無number 嗰個Torres 去real?
係 同埋確保新id個file入面有堆file而唔係空
佢個樣無變到
咁唔好試d要改id既人樣
上網搵d原版隻game有既球員既人樣去試
如果咁都唔得姐係裝sider,整路徑既過程中已經有野做錯
都係轉唔到
但明明我裝嘅時候跟足你做
再裝過都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞