[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
呢啲先係技術,過埋龍門

綠帽巴呢個時間仲打緊機
冇搵工,日夜顛倒哂
玩左幾多季ml
如果你啱啱起步 唔洗急住啦 我覺得頭一批重生人係比較弱 玩住養幻幻先 下面應該個個都上到88 有啲輕鬆過90

想慢慢升嘅就Havertz Foden Sancho 呢幾個本來唔過80

80打上啲再貴啲 包皮 de ligt donnarumma TAA L Hernandez Joao Felix Sané Dembele

夠打好幾季了
七、八年呱

奧迪加特29歲,大概係幾年?
仲未玩夠10季
邊有咁快
咁Sad
用阿狗開檔仲諗住再買返雲狗返黎做幼幼
唔算特別好廢既,但射門得翻71定72,體能得66,頭球6x咁

但控波盤球好似有8x

只係我隊波好靠前鋒入波,好難俾空間佢慢慢發展

我正選係史杜安尼87,後備讀書高83,兩個有身位頂得射得好好用
太多重生勁前鋒
重生雲佩斯比較啱打影鋒/攻中
你隻文素基治同卡雲尼出現左未

卡雲尼好似23 24就87 打比戰成日壓住我啲中堅頂電腦淨係打一招長傳搵佢個頭 好撚煩
以前你玩得好快架嘛
都係,重生我連老虎都覺得唔好用,彈跳勁但隻game根本冇搶點,身體碰撞低又停唔到波
岩岩兩個都16歲

卡狗集集都升到神將,就算唔係我升都會好q勁
呢排沉迷手機game
有冇發覺唔翻工先係最低消費既活動
我果區啲中銀櫃員機封哂,想撳錢都冇得撳
轉銀行啦
冇錢,最後果筆錢係保險戶口度
今集最冇撚用係右茹fitness dribble就係人都知 但第二位一撚定係佢個technical foul

佢唔係完全唔work 時work時唔work嗰吓先慘

如果我㩒兩吓佢唔撚扯低人 反而九唔搭八咁扮吓伸腳就算

咁點解我唔學電腦咁剷返佢轉頭就算?反正點剷都係黃
將拉衫犯規同本身正常係唔會犯規既出腳攔截放埋同一個掣本身就係極on9

記得以前打fifa97已經有掣係打暴力足球,個掣我記得係冇同其他野重疊添既

不過今集暴力防守好正,我33週了,一球都冇失過

見到後防二打二,唔撚洗講,產撚到個前鋒變小飛俠係100%的事

加埋個龍好多靚救
1球都無失過 好L悶喎
其實守住唔失波都幾刺激

好多時就係一球、兩球上落,嬲尾要換高大防中入黎代安利
我擺4前鋒 攻爆佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞