[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
有冇巴打有玩bal
4312仲可以打邊...不過呢個陣真係偏勁
鳩猜同屈邊都得
我打4231
琴晚1-0贏咗個全排名25嘅玩家
10XX評價 係我遇過最高排名嘅人玩家
足球真係好圓
我有個費托cpk face
但佢應該今集無收錄
我見其他cpk 都係整現役球員
我照入個樣入game得唔得架?
個球員id唔會match 本身隻game冇費托
如果我求其拎條友
改佢做費托啲數值?
同埋sider 入樣係咪入cpk 檔定 呢種

麻煩晒
你可以去d假聯賽到搵個球員 上pesmaster.com查返果個球員既id
之後改id入費托個樣落去 最尾入返edit mode改返名,數值,身高體重果d
呢種 但呢個畫面之前應該仲有個數字既folder
數字folder入面先會係呢堆野
唔知係咪裝完sider 啲野crash 咗
開唔到game
Pes2020.exe檔案已損毀
咁del曬sider堆file 之後去steam有個位係類似驗證遊戲完整性 會幫你修正返有問題既file
照計sider唔會搞到exe損毀咁嚴重
我有啊但都唔得
關唔關更新事
我依家更新唔到同開唔到game
唔裝sider同驗證埋完整性都玩唔到
係啊我還原晒同驗證
之前淨係裝過option file
咁得人驚照計還原曬就一定冇事
有冇彈咩error訊息 影張相睇下
Reboot 咗就開到了
可能bug 咗
我掉咗file入去但無轉到個樣
係咪我個file 有問題
喺呢到down 嘅https://www.pes-patch.com/2019/02/pes-2019-fernando-torres-young-face-by-dnai.html
upload上其他乾淨link 原link太多廣告唔想禁
同埋唔係就咁改folder名個數字就等於轉id
https://www.youtube.com/watch?v=TTScnl4t_Gc
想學轉id就睇呢條片 同埋down佢個工具 description入面有download link
學識左就好易用
睇下我上面條link

已經試完 轉左marcelo個id 都冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞