[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
咁我再裝過,我edit到德甲啲隊自己轉咗,但係kick off嗰度變到,係咪因為裝錯咗
玩線下模式 佢會自動即時更新食左你個edit save 打回原形
你玩線下模式要禁r3關閉即時更新
唔該巴打,咁即係同人打online都唔得?
打online冇問題 都有logo同波衫
但edit save既野你冇得用 一定要跟佢個即時更新
玩開有感情 準備玩到2046
2019有得踢J League's 嘅咩?淨係得J1定係J2都得踢?
七十六勇師兄都有玩WINNING
裝patch咋
原來大家玩既野差唔多
PES唔裝PATCH根本唔玩得
個龍自己抽入咗
隻game個解圍系統好易派膠出事
終於買左game
開左個大師玩拿玻里試一試
我轉到非常簡單都咁難買人既
買到咸錫買唔到佐真奴,試過幾次都唔ok

同埋無得幫咸錫edit返個髮型同鬍鬚
好耐以前有 近幾集已經冇得再幫有真樣既球員隨意轉髮型同鬍鬚
想幫梅頓斯整返個金毛都唔得
係我錯覺定點?
我覺得L1 + O 斬入去好似好易頂入咁嘅?
唔係接近底線斬入去 early cross係易斬d
攻擊意識低會咁
夠哂真實
見過幾次 傳中然後後衛烏龍
亦見過射門中柱 彈去龍門個身再彈入龍
又見過後衛回傳入龍門
其他都見過 回傳入龍就未見過
命運巴請問Mini face果到點解有d人係真相/假樣/灰人?
d位落得好準,唔計入唔入先,起碼我自己十次有9次都係自己人頂中
btw命運巴有冇教學經典人點入樣?搞極搞唔掂
真相係因為隻game本身有整
冇整咪會用假相 姐係果個球員係game入面個樣
多數係d超級唔出名既球員同埋一d隻game自己整既假球員 咁一定冇真實既相
灰相多數係個球員加落去冇耐例如係透過liveupdate先加落去
隻game連假相都整唔切
想問踢果陣,自己用果隊既球員頭頂有冇得好似電腦隊咁set返個球員名架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞