[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
想買WE 單機be a legend同master league
但見po頭話垃圾
唔想玩fifa
上一隻足球驚已經係pes 2016定17
其實master league幾好
不過bal就真係垃圾
Up完一堆野唔記得問
PS4同Steam 除咗 online人數仲有咩分別
PC好似多啲野可以改
廣告板我都唔成功仲係myclub
計分牌得唔得
打開sider.ini cap個畫面睇下
去黃店買咗隻PS4版
希望唔好後悔
:cpk.root = ".\livecpk\evo_adboards"
研究到啦, 我唔打開頭個 : 就搞掂
其實開頭同: ;有乜分別?

同埋係咪每隊都有唔同既打氣聲patch?
總之cpk.root前面唔好加野 佢係會disable個功能
見過你地犯呢d錯幾次
不過sider既好處亦都係體現係到
唔想用既野可以即時加;係前面 好方便
打氣聲patch係有 但sider用唔到
要直接成舊cpk用dpfilelist generator裝
裝係邊架?佢個post好似冇講?
隻game應該改名叫pro editors soccer
如果裝唔到打氣聲,有冇會歌,國歌果d
同埋打歐聯果陣可唔可以自己加插返歐聯主題曲入去
我都係google返黎要睇下命運巴打呢個高手識唔識
國歌係打氣patch包埋
歐聯主題曲以前有 今集唔見有
https://www.mediafire.com/file/o51cnzrzp8f61gb/gamepad.rar/file
放入livecpk
sider.ini入面打cpk.root = ".\livecpk\gamepad"
我都係拆上1,2集既mod再轉成適合sider用既格式 我諗都用得掛
其實個畫面唔係顯示PS果隻制會有好大分別咩
打機應該打到合埋眼都知禁咩制 唔會比個畫面影響
如果仲有下一個post麻煩命運巴擺返個sider教學置頂,有時唔記得左搵post都有排搵
其實黎黎去去個格式都係咁既姐
隻game已經定左d格式
你用工具拆開隻game download入面既dlc 例如dt80_100E_x64.cpk呢舊
佢dlc既人樣都係擺曬係Asset\model\character\face\real入面
所以點解裝人樣個folder我之前教果陣係要話不斷開file
直到變成Asset\model\character\face\real呢個路徑
唔係整sider既人自創出黎既格式
係因為隻game個格式本身就係咁 抄咋嘛
你再研究多d 可以知道埋隻game係邊個位裝左d波,波衫,球員戰術版上既相等等

平時上網搵mod可能好多都係一個cpk咁就算
只要將個cpk拆開就會變左做folder形式
之後就咁放落去livecpk到
sider.ini 打返句cpk.root = ".\livecpk\xxx
xxx=果個folder既名 其實係任你改 咩名都唔重要
係有少部分mod要加多個xxxx.lua既野落modules
同埋要係sider.ini下半部分lua setting下面 打返句lua.module = "xxxx.lua"
玩慣ps4睇慣⭕️❌⬜️
忽然間叫我禁AB會轉唔切

係個drive到搵到n年前原來backup左2017果集既所有legend
再經過一輪研究同嘗試 最終都可以將D樣轉用係2020到

仲有一D耐少少歷史既絕版人(舊到里奧費迪南同維迪都有)
都可以勉強用落2020到 但係會有少少bugs
好在冇del呢d歷史遺產 估唔到今集有用武之地
下個post有啲難度喎
巴打,有冇伊巴個樣些牙
我都想 堆file偏偏就係冇
舒夫真高呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞