[Efootball]PES 2020 討論區 (5)大訴求缺一不可 光復香港 時代革命 黑警仆街冚家產死全家

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
上集有 今集未見有人整
我起下面條link到搵到用Sider 入國歌,但我整完冇反應,可唔可以幫我睇吓

https://evo-web.co.uk/threads/preds-update-packs-post-1-full-contents.80636/
佢有個特別既chantlist去配合 你要拆埋出黎放落preds-root
就咁睇文字介紹好似係cypes先會岩用
唔知chantlist係乜咁算啦,唔該晒

宜家有經典球員抽未?我得呢d,唔夠人踢
dlc 2.0 個james整得唔夠人地整咁似
奴左4日終於解到張scream dzeko
錯post sor
職業既電腦後防好多空位,慢慢猜、攻就練到
其實我覺得啲強隊攻出黎反而易入波
但個髮型幾靚
玩咗一個鐘頂唔順要refund
都係用慣fifa skillsmove 重新研究一隻game太用時間
今次 update除咗更新啲樣之外 會唔會update埋啲人嘅數據
不嬲Pes入面既弱隊先係強隊
一般黎講好少改能力值 可能冬季轉會之後先會改少少
Pes今集個skil move真心

森林真心屈,打442,踢落好似出左13個人咁
更新左之後gameplay有冇改變?
我想開 更新左2.0 係唔係又要倒多次d patch?
利申: ps4
係咪今日出new patch? 想等命運巴試下個gameplay patch出食評
正常唔洗 除非佢要你即時更新個陣容
今晚收工先
其他人玩到既話都可以share下
今晚返去即刻試下
接近返demo咁就收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞